Aquesta pàgina requereix tenir activat el javascript per a funcionar correctament

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació, així com cookies de complement de xarxes socials. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot canviar la configuració o obtenir més informació aquí.

Tancar
Notícies › Formació / Biblioteca

Oberta la matrícula per al Màster en Mediació - ANUL·LAT

07/07/2017
Part comuna i general de mediació, mediació familiar, mediació comunitària i en les organitzacions i mediació civil i mercantil. Aquests són els quatre mòduls sobre els quals s'estructurarà el Màster en Mediació 2017-2018. MATRÍCULA OBERTA
Oberta la matrícula per al Màster en Mediació - ANUL·LAT

L'objectiu principal del Màster en Mediació que organitza el Col·legi de l'Advocacia de Barcelona és la formació pràctica dels mediadors, com a professionals experts i en gestió i resolució de conflictes, assolint un aprenentatge acurat de les habilitats, tècniques i actuacions que permeten generar un espai de confiança i diàleg construït sobre la imparcialitat i la neutralitat.

El Màster s'adreça a Llicenciats i Graduats en Dret, Psicologia, Treball Social, Pedagogia i altres titulats universitaris d'àmbits socials i culturals.

El programa segueix un sistema metodològic teòric, pràctic i específic de cada una de les competències necessàries a desenvolupar

El quadre docent està format per mediadors i formadors en mediació, advocats en exercici, jutges i magistrats i per professorat universitari expert en mediació.

Per a més informació i inscripcions, contacteu amb el Departament de Formació:

Contactes

    • Altres telèfons ICAB 
    Secretaria Tècnica cAmpus ICAB / Màsters Formació
    Mallorca, 283 / Mallorca, 281 (Centre de Formació)
    08037 Barcelona , Barcelona - España

    T. 93 601 12 12 - EXT. 5334 F. 93 215 04 29 E. campus@icab.cat E. masters@icab.cat