Aquesta pàgina requereix tenir activat el javascript per a funcionar correctament

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació, així com cookies de complement de xarxes socials. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot canviar la configuració o obtenir més informació aquí.

Tancar
Notícies › Formació / Biblioteca

Nova edició del Màster ICAB d'Especialització Jurídica en Dret dels Negocis

20/09/2017
L’objectiu principal del Màster de Dret dels Negocis que organitza el Col·legi de l’Advocacia de Barcelona (ICAB) és la formació pràctica del jurista en totes aquelles àrees del Dret que avui en dia es consideren imprescindibles per a l’advocat mercantilista i d’empresa.
Nova edició del Màster ICAB d'Especialització Jurídica en Dret dels Negocis

Així, partint de les tres àrees cabdals del Dret mercantil -Dret de societats, Dret de la contractació, Dret de la competència i de propietat industrial i noves tecnologies-, el programa tracta de cobrir també altres aspectes més específics del Dret dels negocis, sovint imprescindibles, com ara el Dret concursal, el Dret processal bàsic o el Dret fiscal i laboral més essencial.

El Màster s’adreça principalment als advocats lliberals i advocats d’empresa interessats en assolir un aprenentatge profund, actualitzat i pràctic de totes aquelles àrees del Dret que convergeixen i configuren el modern Dret dels Negocis..

El quadre docent està format fonamentalment per reconeguts advocats mercantilistes, professors universitaris i altres juristes amb una àmplia experiència en les seves respectives matèries que els permet donar una visió pragmàtica i realista dels temes analitzats.

Les classes es desenvoluparan des d'octubre de 2017 fins al juliol de 2018 en dos horaris: un grup els dilluns i dimecres de 18 a 21h, i altre grup els dimarts i dijous de 18 a 21h.

Per a més informació i matrícula, contacteu amb l’Àrea de Formació de l’ICAB o visiteu els següents enllaços:

Contactes

    • Altres telèfons ICAB 
    Secretaria Tècnica cAmpus ICAB / Màsters Formació
    Mallorca, 283 / Mallorca, 281 (Centre de Formació)
    08037 Barcelona , Barcelona - España

    T. 93 601 12 12 - EXT. 5334 F. 93 215 04 29 E. campus@icab.cat E. masters@icab.cat