Aquesta pàgina requereix tenir activat el javascript per a funcionar correctament

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació, així com cookies de complement de xarxes socials. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot canviar la configuració o obtenir més informació aquí.

Tancar
Notícies › Formació / Biblioteca

L'Escola de Pràctica Jurídica, la clau per a l'exercici de l'advocacia

02/11/2016
Les inscripcions al Postgrau de l’EPJ del Col·legi de l'Advocacia de Barcelona (ICAB) estan obertes per a l’edició que s'inicia el 23 de gener de 2017.
L'Escola de Pràctica Jurídica, la clau per a l'exercici de l'advocacia

L’Escola de Pràctica Jurídica (EPJ) té oberta la matrícula per a la nova edició del Postgrau en Pràctica Jurídica que, amb una durada d'un curs acadèmic, ofereix la formació específica ideal per a totes aquelles persones titulades en Dret que vulguin iniciar-se en l’exercici pràctic de la professió d’advocat/da.

L’EPJ de l'ICAB permet -a través de classes eminentment pràctiques- especialitzar-se en dues branques del Dret, de les 6 matèries que s’imparteixen (Civil, Penal, Administratiu, Laboral, Mercantil i Família) i obtenir d’aquesta manera les claus per a desenvolupar la seva carrera professional.

El Postgrau de l’EPJ també ofereix la possibilitat de realitzar pràctiques en institucions públiques, despatxos o empreses de caràcter privat.

Per a més informació, podeu consultar el web http://www.icab.cat/EPJ

Contactes