Aquesta pàgina requereix tenir activat el javascript per a funcionar correctament

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació, així com cookies de complement de xarxes socials. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot canviar la configuració o obtenir més informació aquí.

Tancar
Notícies › Món Jurídic

Ja disponible en PDF la revista ‘Món Jurídic’ número 308

14/11/2016
Un detall de la làmpada ubicada al despatx de la Secretaria de la Junta de Govern del Col·legi de l’Advocacia de Barcelona il·lustra la portada del ‘Món Jurídic’ núm. 308, corresponent als mesos d’octubre i novembre de 2016. La revista ja es pot consultar en format PDF al web col·legial.
Ja disponible en PDF la revista ‘Món Jurídic’ número 308

En aquesta ocasió, la publicació editada per l’ICAB inclou articles sobre el procediment administratiu comú, la protecció dels menors a Catalunya, la gestió dels migrants o la indemnització en l’extinció del contracte d’arrendament, entre d’altres.

A més, recull dues entrevistes, una amb Alfredo Molano, sociòleg, i altra amb Cristina Llop, presidenta de la CEAJ.  

Món Jurídic és una publicació editada pel Col·legi de l'Advocacia de Barcelona amb la finalitat de ser un mitjà informatiu i d’expressió dels seus col·legiats.

És el reflex de la vida col·legial i un vehicle de comunicació de la Junta de Govern amb els col·legiats, alhora que permet l’intercanvi d’impressions entre els propis col·legiats.

Podeu adreçar els vostres articles, cartes o opinions a monjuridic@icab.cat

Aprofitem per recordar-vos que podeu recuperar articles publicats a Món jurídic a través del cercador de la revista. Podeu realitzar la cerca per text lliure,autor, títol de l’article, data i secció.

Documents

Contactes

    • Departaments i Comissions de l'ICAB  
    Comunicació (Premsa, Web i Món Jurídic)
    Mallorca, 283
    08037 Barcelona , Barcelona - España

    T. 93 601 12 12 - EXT. 5310 F. 93 487 19 38 E. premsa@icab.cat