Aquesta pàgina requereix tenir activat el javascript per a funcionar correctament

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació, així com cookies de complement de xarxes socials. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot canviar la configuració o obtenir més informació aquí.

Tancar
Notícies › Comissió de Normativa

Projecte de llei de creació de l'Agència de Ciberseguretat de Catalunya

19/09/2016
Aquest projecte de Llei es troba en tràmit en el Parlament. Es tramita pel procediment d’urgència. S’ha previst l’entrada en vigor l’endemà de la seva publicació en el Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya.

Modifica la Llei 29/2010, del 3 d’agost, de l’ús dels mitjans electrònics al sector públic de Catalunya.

El projecte té com a finalitat regular la dissolució del CESICAT i la creació d’una entitat de dret públic, amb personalitat jurídica pròpia, sotmesa al dret privat, a la qual se li atorguen aquestes funcions, i que es denomina Agència de Ciberseguretat de Catalunya. Es regulen el seu objecte i funcions, per tal de dur a terme les funcions del servei públic de ciberseguretat que permeti garantir i augmentar el nivell de seguretat de les xarxes i els sistemes d’informació a Catalunya. Les seves funcions es basen en la implantació de mesures de protecció sobre la infraestructura pública i els seus serveis, així com en la coordinació amb els proveïdors privats de serveis de la societat de la informació per a l’assoliment dels seus objectius. Es regula la seva estructura orgànica, el seu règim econòmic i financer, de contractació, personal i control

http://bit.ly/2cKFvDV

[INICIATIVES LEGISLATIVES PARLAMENT DE CATALUNYA]

Contactes

    • Departaments i Comissions de l'ICAB  
    Comissió Normativa
    c/ Mallorca, 283
    08037 Barcelona, Barcelona - España

    T. 93 601 12 12 - EXT. 5302