Aquesta pàgina requereix tenir activat el javascript per a funcionar correctament

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació, així com cookies de complement de xarxes socials. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot canviar la configuració o obtenir més informació aquí.

Tancar
Notícies › Titulars

Eleccions per cobrir places de consellers electius CGAE

23/01/2017
La Comissió Permanent, en la sessió de 19 de gener de 2017, va adoptar l'acord de convocar eleccions per cobrir ONZE PLACES DE CONSELLERS ELECTIUS, ADVOCATS DE RECONEGUT PRESTIGI, PREVISTES EN L'APARTAT PRIMER LLETRA I) L'ARTICLE SETANTA L'ESTATUT GENERAL DE L'ADVOCACIA ESPANYOLA (EGAE), aprovat pel Reial decret 658/2001, DE 22 DE JUNY, conformi a continuació es detalla:
Eleccions per cobrir places de consellers electius CGAE

LLOC, DATA I HORA DE LES ELECCIONS

Les eleccions tindran lloc durant la reunió del Ple del Consell que se celebrarà el 24 de febrer de 2017, al Saló de Plens de la seu del Consejo General de la Abogacía Española, Passeig de Recoletos 13, 28004 Madrid, a les 10:00 hores.

ORDRE DE VOTACIÓ

Conforme determina l'article 72 punt 2 de l'EGAE votaran les Senyores Conselleres i Senyors consellers, previ crida per ordre alfabètic.

Durant el període de votació es realitzaran dues crides a les conselleres i consellers, conformi determina l'article 3 del Reglament de Règim Interior del Consejo General de la Abogacía Española. Entre cada crida, que es realitzaran el primer a les deu del matí i l'altre al final de la sessió del Ple i abans del recompte, i per tal d'agilitzar els treballs del Ple, aquest podrà continuar amb el desenvolupament del seu Ordre del Dia.

ESCRUTINI, PROCLAMACIÓ I PRESA DE POSSESSIÓ

Al final de la votació es procedirà al recompte dels vots, es proclamarà el resultat i els elegits prendran possessió immediata dels seus càrrecs, en el mateix Ple, previ jurament o promesa.
 
TERMINI DE PRESENTACIÓ DE LES CANDIDATURES I DOCUMENTACIÓ

El termini de presentació i recepció de candidatures i documentació exigida expira el 9 de febrer de 2017 24 hores, a l'efecte les dependències administratives de la Secretaria del Consejo General (Passeig de Recoletos 13, 28004 Madrid) romandran obertes fins aquell moment, no sent admeses les que es presentin amb posterioritat.

Conforme determina l'article 3 del Reglament de Règim Interior del Consell, la documentació que s'ha d'aportar, mitjançant certificació del respectiu Col·legi d'Advocats, juntament amb la comunicació presentant la candidatura, és la següent:

A.    La seva condició d'exercent i el Col·legi de residència.

B.    No estar sotmès a cap de les causes de prohibició, incompatibilitat o incapacitat previstes en l'Estatut General de l'Advocacia Espanyola.

Madrid, 19 gener de 2017

LA PRESIDENTA