Aquesta pàgina requereix tenir activat el javascript per a funcionar correctament

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació, així com cookies de complement de xarxes socials. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot canviar la configuració o obtenir més informació aquí.

Tancar
Notícies › Servei d'Atenció Col·legial

Brians-1 s'incorpora al Servei de Videoconferències amb Centres Penitenciaris

16/03/2017
El Servei de Videoconferències amb Centres Penitenciaris, posat en marxa com a prova pilot amb el Centre Penitenciari de Quatre Camins, inicia el desplegament incorporant la possibilitat de realitzar videoconferències també amb interns al Centre Penitenciari de Brians-1.

La valoració positiva del Servei va portar a l’establiment d’un calendari de desplegament progressiu que té com a finalitat donar cobertura a tots els Centres Penitenciaris de Catalunya.

Brians-1 és el segon Centre Penitenciari de l’Estat que s’incorpora al projecte, de forma que des del proper dilluns 20 de març ja es podran mantenir entrevistes per aquest sistema amb els interns d’aquest centre.

Pots accedir a la reserva d’hora i a les normes d’ús del servei clicant el següent enllaç:

Contactes

    • Departaments i Comissions de l'ICAB  
    Servei d'Atenció Col·legial (SAC)
    Mallorca, 283 - Planta 0
    08037 Barcelona , Barcelona - España

    De dilluns a dijous de 9 a 18 h / Divendres de 9 a 15 h - Horari d’agost: de dilluns a divendres de 9 a 15 h. T. 93 601 12 12 - EXT. 5324 F. 93 487 65 03 E. sac@icab.cat