Aquesta pàgina requereix tenir activat el javascript per a funcionar correctament

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació, així com cookies de complement de xarxes socials. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot canviar la configuració o obtenir més informació aquí.

Tancar
Notícies › Formació / Biblioteca

Descarrega't la nova App de textos legals de l’ICAB: la legislació que necessites a la teva mà!

03/01/2017
Una nova App al servei de les persones col·legiades i associades del Col·legi de l'Advocacia de Barcelona: més de 300 textos legals actualitzats.
Descarrega't la nova App de textos legals de l’ICAB: la legislació que necessites a la teva mà!

La professió i la necessitat d’estar connectat permanentment fa que la Biblioteca de l’ICAB s’hagi plantejat un nou servei per tal d’estar “connectats”, i que tingueu amb un sol clic la legislació estatal i catalana  actualitzada en el vostre mòbil o tablet. Només es requereix  tenir connexió a Internet.

És una nova eina 365 dies/24 hores al vostre servei. Només us heu de descarregar l’App des de l’Applestore o el GooglePlay. Una vegada instal·lada heu d’introduir el vostre número de col·legiat i la contrasenya, i ja ho teniu!

És de fàcil ús, molt amigable, es pot  navegar per matèries que  trobareu llistades i, a partir d’aquí, visualitzar els textos. També disposa d’un buscador que permet fer cerques dins la mateixa matèria per títol de la norma i, com no,  dins la disposició legislativa.

Per tal de millorar i optimitzar la cerca, l'App us permet visualitzar l’índex de la norma i navegar per ell. Com una bona millora indica la data d’actualització del text legislatiu. I amb la finalitat que es pugui  treballar des de tot arreu permet copiar el text i enviar-lo per correu electrònic.

La interfície està disponible tant en català com en castellà:

* NOTA: L'App requereix introduir una clau (número de col·legiat/da) i una contrasenya (que és la mateixa que la del web ICAB).

Contactes

    • Departaments i Comissions de l'ICAB  
    Departament de Biblioteca (Direcció)
    Mallorca, 283
    08037 Barcelona , Barcelona - España

    T. 93 601 12 12 - EXT. 5316 E. direcciobiblioteca@icab.cat