Aquesta pàgina requereix tenir activat el javascript per a funcionar correctament

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació, així com cookies de complement de xarxes socials. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot canviar la configuració o obtenir més informació aquí.

Tancar
Notícies › Comissió de Relacions amb l'Administració i la Justícia (CRAJ)

LEXNET | L’accés serà únicament a través de la plataforma del Ministeri de Justícia

27/10/2016
Per part del CGAE ens ha estat informat que, en Ple celebrat en data 21 d’octubre de 2016, ha estat acordada la interrupció de la plataforma Lexnet Abogacia una vegada valorats els resultats obtinguts i les dificultats per al desenvolupament de noves funcionalitats.
LEXNET | L’accés serà únicament a través de la plataforma del Ministeri de Justícia

En conseqüència, les actuacions professionals a realitzar a través del sistema LexNet per a l’intercanvi d’informació amb els òrgans judicials, notificació i presentació, s’hauran de realitzar directament amb el Ministeri de Justícia, com ja es podien efectuar fins a la data.

Als Jutjats i Tribunals de Catalunya no s’utilitza el sistema LexNet com a plataforma de comunicació i notificació, atès que es compta amb un sistema propi, l’e-Justícia, que també és una plataforma d’expedient electrònic. Tampoc s’utilitza LexNet al País Basc, Cantàbria i Navarra; però sí a la resta dels Jutjats i Tribunals.

El Ministeri de Justícia té desenvolupat el sistema LexNet també amb una App que permet rebre els avisos i notificacions via mòbil.
 
Més informació a http://www.icab.cat/lexnet

Contactes