Aquesta pàgina requereix tenir activat el javascript per a funcionar correctament

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació, així com cookies de complement de xarxes socials. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot canviar la configuració o obtenir més informació aquí.

Tancar
Notícies › Torn d'Ofici i Assistència al Detingut

Resolucions de Justícia Gratuïta disponibles a l’Àrea Personal del web de l'ICAB

23/03/2017
Ja es poden consultar les resolucions dictades per la Comissió d’Assistència Jurídica Gratuïta en matèria de sol·licitud de reconeixement del Dret en les designes i telefonemes dels vostres clients, a la vostra Àrea Personal.
Resolucions de Justícia Gratuïta disponibles a l’Àrea Personal del web de l'ICAB

Al final de la pantalla de cada designa i telefonema que consten a l’Àrea Personal s’ha habilitat l’opció de descarregar la resolució dictada, de forma que podeu conèixer si al vostre client li ha estat concedida o denegada la seva petició de reconeixement del dret a justícia gratuïta.

Aquesta opció, de moment, només està habilitada en aquells expedients en els que la Comissió d’Assistència Jurídica Gratuïta ha carregat la resolució íntegra en el nostre programa informàtic. Estem treballant per tal que disposeu de la mateixa en totes i cadascuna de les designes i telefonemes.

Com ja sabeu, la resolució dictada per la Comissió d’Assistència Jurídica Gratuïta és impugnable davant dels òrgans judicials, sent que el Tribunal Constitucional ja s’ha pronunciat en relació als efectes de la mateixa, que operen únicament quan guanya fermesa.

Contactes