Aquesta pàgina requereix tenir activat el javascript per a funcionar correctament

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació, així com cookies de complement de xarxes socials. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot canviar la configuració o obtenir més informació aquí.

Tancar
Notícies › Món Jurídic

La revista ‘Món Jurídic’ núm. 309 ja es pot consultar en PDF

09/01/2017
La propera Festivitat de Sant Raimon de Penyafort 2017 protagonitza la portada del número 309 de la revista ‘Món Jurídic’ que edita el Col·legi de l’Advocacia de Barcelona (ICAB). La publicació, corresponent als mesos de desembre de 2016 i gener de 2017, ja es pot consultar en format PDF al web col·legial.
La revista ‘Món Jurídic’ núm. 309 ja es pot consultar en PDF

Aquest número inclou articles sobre l’IRPH, les clàusules sòl, la normativa de protecció al consumidor per als advocats, els aspectes problemàtics de la prova civil i la demanda i reclamació prèvia en accidents, entre d’altres temes.

Així mateix, recull una entrevista amb Michel Benichou, president del CCBE.

Món Jurídic és una publicació editada pel Col·legi de l'Advocacia de Barcelona amb la finalitat de ser un mitjà informatiu i d’expressió dels seus col·legiats.

És el reflex de la vida col·legial i un vehicle de comunicació de la Junta de Govern amb els col·legiats, alhora que permet l’intercanvi d’impressions entre els propis col·legiats.

Podeu adreçar els vostres articles, cartes o opinions a monjuridic@icab.cat

Aprofitem per recordar-vos que podeu recuperar articles publicats a Món jurídic a través del cercador de la revista. Podeu realitzar la cerca per text lliure,autor, títol de l’article, data i secció.

Documents

Contactes

    • Departaments i Comissions de l'ICAB  
    Comunicació (Premsa, Web i Món Jurídic)
    Mallorca, 283
    08037 Barcelona , Barcelona - España

    T. 93 601 12 12 - EXT. 5310 F. 93 487 19 38 E. premsa@icab.cat