Aquesta pàgina requereix tenir activat el javascript per a funcionar correctament

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació, així com cookies de complement de xarxes socials. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot canviar la configuració o obtenir més informació aquí.

Tancar
Notícies › Formació / Biblioteca

FORMACIÓ ON-LINE | Curs e-Learning ICAB sobre el nou procediment administratiu comú

28/09/2016
El principal objectiu del Curs e-Leaning ICAB sobre el nou procediment administratiu comú és conèixer les diferències introduïdes per la Llei 39/2015, d'1 d’octubre, del procediment administratiu comú de les Administracions Públiques, i la Llei 40/2015, d'1 d’octubre, de règim jurídic del sector públic.
FORMACIÓ ON-LINE | Curs e-Learning ICAB sobre el nou procediment administratiu comú

La Llei 39/2015 deroga la Llei 30/1992, de 26 de novembre de règim jurídic comú de les Administracions Públiques i del procediment administratiu comú,  però no només això, també es deroguen dos importants instruments normatius, el Decret 429/1993, de 26 de març que aprova el Reglament de responsabilitat patrimonial i el Decret 1398/1993, de 4 d’agost, que aprova el Reglament per a l’exercici de la potestat sancionadora.

La Llei 40/2015 s’encarrega de substituir la Llei 30/92 en tot allò referent al règim jurídic del conjunt de les administracions públiques.

El curs es desenvoluparà íntegrament on-line del 3 d’octubre al 27 de novembre de 2016.

QUÈ ÉS E-LEARNING ICAB?

La plataforma e-Learning ICAB és un espai d’aprenentatge i comunicació a distància desenvolupat  amb una finalitat formativa i que se serveix de les Tecnologies de la Informació i la Comunicació (TIC) i Internet.

Amb aquest model d’aprenentatge, que combina la formació a distància amb alguna sessió presencial, es vol donar possibilitats de formació a totes aquelles persones que pels motius que sigui, no puguin desplaçar-se fins les aules de l’ICAB.

Si necessiteu més informació, podeu contactar amb el Departament de Formació del Col·legi o enviar un e-mail a iiglesias@icab.cat

Contactes