Aquesta pàgina requereix tenir activat el javascript per a funcionar correctament

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació, així com cookies de complement de xarxes socials. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot canviar la configuració o obtenir més informació aquí.

Tancar
Notícies › Comissió de Relacions amb l'Administració i la Justícia (CRAJ)

Desplegament del sistema e-Justícia. Incidències en el funcionament del sistema.

13/10/2016
El sistema e-Justícia, que permetrà la presentació de demandes i escrits directament als advocats quan no resulta preceptiva la intervenció de procurador, està en fase de desplegament als diferents partits judicials de Catalunya.
Desplegament del sistema e-Justícia. Incidències en el funcionament del sistema.

La seva implantació passa per la realització de proves pilot en diferents jurisdiccions (Civil, Administrativa, Social), una fase voluntària i una última d’utilització obligatòria.

Resulta convenient començar a utilitzar el sistema en la fase voluntària a fi de detectar qualsevol incidència que afecti al funcionament o que no faciliti la utilització del mateix, a fi de resoldre-la abans que sigui obligatori.
 
Actualment, als partits judicials de la demarcació ICAB, resulta obligatòria la presentació telemàtica en assumptes civils als partits judicials de Badalona i L’Hospitalet de Llobregat, i està en fase de prova pilot a la jurisdicció contenciós-administrativa.

En la jurisdicció social resulta obligatòria la presentació telemàtica en alguns partits judicials que no són de la demarcació ICAB (Mataró, Sabadell).

En relació als requisits tècnics, us recordem que els sistemes operatius previstos són:

  • Microsoft Windows 7
  • Microsoft Windows Vista
  • Microsoft Windows XP SP3
  • Microsoft Windows 8.1
  • Microsoft Windows 10

I que els navegadors optimitzats són: Mozilla Firefox 3.0.10, 3.5, 26 i 47.0.1 i l’Internet Explorer 6.x i 8.0.
 
Per a qualsevol disfunció o problemàtica que es produeixi en la utilització del sistema us podeu dirigir a la CRAJ (craj@icab.cat) i al servei del telèfon vermell de l’ICAB (telèfon 900 50 03 01).

Contactes