Aquesta pàgina requereix tenir activat el javascript per a funcionar correctament

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació així com cookies de complement de xarxes socials. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot canviar la configuració o obtenir més informació aquí.

Tancar
Notícies › Món Jurídic

Aviat rebreu als vostres despatxos la revista ‘Món Jurídic’ d’agost-setembre 2016

15/09/2016
Un capitell de la Biblioteca del Col·legi de l’Advocacia de Barcelona il·lustra la portada del número 307 de la revista ‘Món Jurídic’, que ja podeu consultar en format PDF al web col·legial i que properament rebreu als vostres despatxos.
Aviat rebreu als vostres despatxos la revista ‘Món Jurídic’ d’agost-setembre 2016

La publicació inclou diferents articles especialitzats sobre la fiscalitat de les ruptures matrimonials; les separacions i divorcis davant notari; la segona oportunitat per a persones físiques; el delicte d’administració deslleial en la reforma del Codi Penal de 2015; o els enregistraments sense consentiment i missatges de Whatsapp, entre d’altres.

A més, recull una entrevista amb Antornio Recio, president de l’Audiència de Barcelona.

Món Jurídic és una publicació editada pel Col·legi de l'Advocacia de Barcelona amb la finalitat de ser un mitjà informatiu i d’expressió dels seus col·legiats.

És el reflex de la vida col·legial i un vehicle de comunicació de la Junta de Govern amb els col·legiats, alhora que permet l’intercanvi d’impressions entre els propis col·legiats.

Podeu adreçar els vostres articles, cartes o opinions a monjuridic@icab.cat

Aprofitem per recordar-vos que podeu recuperar articles publicats a Món jurídic a través del cercador de la revista. Podeu realitzar la cerca per text lliure,autor, títol de l’article, data i secció.

Documents

Contactes

    • Departaments i Comissions de l'ICAB  
    Comunicació (Premsa, Web i Món Jurídic)
    Mallorca, 283
    08037 Barcelona , Barcelona - España

    T. 93 601 12 12 - EXT. 5310 F. 93 487 19 38 E. premsa@icab.cat