Aquesta pàgina requereix tenir activat el javascript per a funcionar correctament

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació, així com cookies de complement de xarxes socials. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot canviar la configuració o obtenir més informació aquí.

Tancar
Notícies › Sant Boi › Comissió de Relacions amb l'Administració i la Justícia (CRAJ)

Apoderaments apud acta al Partit Judicial de Sant Boi de Llobregat

03/11/2016
Segons ens han comunicat des del Departament de Justícia de la Generalitat de Catalunya i dins del procés de modernització de l’Administració de justícia, el proper 7 de novembre el servei de cita prèvia per atorgar apoderaments apud acta entra en funcionament al partit judicial de Sant Boi de Llobregat.

Es tracta d’un servei telemàtic que permet els ciutadans i els professionals reservar amb antelació dia i hora al Servei Comú Processal General per atorgar apoderaments apud acta i que ja està implantat a El Prat de Llobregat, Cornellà de Llobregat, Girona, Olot, la Seu d'Urgell, el Vendrell, Figueres, Amposta i Balaguer.

Podeu trobar més informació sobre el sistema al web de l’Administració de justícia (http://justicia.gencat.cat/citapreviapoders), i podeu adreçar els vostres dubtes i/o suggeriments a oficinajudicial.dj@gencat.cat.

Contactes