Aquesta pàgina requereix tenir activat el javascript per a funcionar correctament

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació, així com cookies de complement de xarxes socials. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot canviar la configuració o obtenir més informació aquí.

Tancar
Notícies › Titulars › Premis, Beques i Subvencions

Fins al 30 de novembre de 2016 es poden sol·licitar els ajuts per a nous autònoms convocats per l’Ajuntament de Barcelona

05/10/2016
L'Ajuntament de Barcelona, a través de Barcelona Activa, impulsa un nou programa d'ajuts per a nous autònoms.
Fins al 30 de novembre de 2016 es poden sol·licitar els ajuts per a nous autònoms convocats per l’Ajuntament de Barcelona

Aquest programa d’ajuts s’adreça a persones empadronades a la ciutat que hagin iniciat una nova activitat econòmica com a treballadors autònoms o com a nous socis de cooperatives de treball associat a partir de l’1 de gener de 2015 i compleixin els requisits de la convocatòria.

Entre d’altres, la convocatòria exigeix l’alta fiscal a Barcelona com a empresaris o empresàries individuals, l’empadronament com a mínim tres mesos abans, estar a l’atur abans de l’inici de l’activitat o estar al corrent de les obligacions tributàries. 

Les quanties de la subvenció tindran un topall màxim de fins a 3.600 euros per a persones de 31 a 39 anys i de fins a 4.600 euros en cas de tenir una edat igual o inferior a 30 anys o igual o superior a 40.

Les sol·licituds es poden lliurar fins al 30 de novembre de 2016.

Per a més informació, detalls i requisits de la convocatòria i sol·licituds, cal que visiteu el següent enllaç de la pàgina web de l’Ajuntament de Barcelona: