Aquesta pàgina requereix tenir activat el javascript per a funcionar correctament

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació, així com cookies de complement de xarxes socials. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot canviar la configuració o obtenir més informació aquí.

Tancar
Notícies › Departament Internacional ICAB

Seminari del projecte europeu sobre violència de gènere TRAVAW el 27 de març a Madrid

16/02/2017
El projecte de formació en matèria de violència contra la dona 'Training of Lawyers on the Law regarding Violence Against Women' (TRAVAW), finançat per la Comissió Europea i liderat per la Fundació dels Advocats Europeus (European Lawyers Foundation), té com a objectiu formar 210 advocats dels set països participants en matèria d'assistència jurídica a dones víctimes de violència de gènere. El projecte es desenvoluparà entre gener de 2017 i maig de 2018, mitjançant la celebració de set seminaris, el primer dels quals tindrà lloc a Madrid el 27 de març de 2017 a la seu del CGAE (Passeig de Recoletos 13, Madrid).
Seminari del projecte europeu sobre violència de gènere TRAVAW el 27 de març a Madrid

El Consell seleccionarà 40 advocats espanyols que desitgin participar en aquest seminari de formació a Madrid. La candidatura d'haurà de remetre per correu electrònic a la següent adreça: internacional.ssjj@abogacia.es.

En l'assumpte del correu electrònic cal indicar que la sol·licitud de participació és per al seminari TRAVAW a Madrid (exemple de títol de l'assumpte: Seminari TRAVAW-març. Nom i Cognom). EL TERMINI D'INSCRIPCIÓ S'HA AMPLIAT AL 7 DE MARÇ DE 2017.

La quota d'inscripció per participar en el seminari a Madrid és de 100,00 euros, i haurà d'abonar-se quan rebi la confirmació d'haver estat seleccionat.

Documents