Aquesta pàgina requereix tenir activat el javascript per a funcionar correctament

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació, així com cookies de complement de xarxes socials. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot canviar la configuració o obtenir més informació aquí.

Tancar
Notícies › Comissió de Normativa

Reial Decret-Llei 4/2016, de 2 de desembre, de mesures urgents en matèria financera (BOE del 03/12/2016)

05/12/2016
Entrada en vigor: 04/12/2016. S'aprova l'autorització per signar l'Acord de Facilitat de Préstec entre el Regne d'Espanya i la Junta Única de Resolució, pel qual es posa a disposició de la Junta Única de Resolució un import màxim de 5.291.000.000 d'euros, equivalent a la aportació que hauran de fer els bancs al Fons fins a 2014.

Quant a la “Societat de Gestió d’Actius Procedents de Reestructuració Bancària, S.A.” (SAREB), sense modificar el marc comptable que resulta d’aplicació, s'especifica l'esquema de registre de les eventuals minusvalideses resultants de l'aplicació de la normativa comptable que es realitzarà en el patrimoni net de la Companyia. Les variacions es recolliran en el balanç de SAREB en un compte denominat "Ajustos per canvi de valor", que s'imputarà al compte de pèrdues i guanys quan el resultat de l'exercici sigui positiu.

D'altra banda, s'estableix una modificació que permet ampliar en dos anys el termini que té el Fons de Reestructuració Ordenada Bancària (FROB) per desinvertir les seves participacions.

[NORMATIVA APROVADA. LLEIS DE LES CORTS GENERALS]

Contactes

    • Departaments i Comissions de l'ICAB  
    Comissió Normativa
    c/ Mallorca, 283
    08037 Barcelona, Barcelona - España

    T. 93 601 12 12 - EXT. 5302