Aquesta pàgina requereix tenir activat el javascript per a funcionar correctament

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació, així com cookies de complement de xarxes socials. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot canviar la configuració o obtenir més informació aquí.

Tancar
Notícies › Fundació Privada Sant Raimon de Penyafort

Presentació de la Fundació Privada Sant Raimon de Penyafort i conferència 'La Mediterrània, tomba o bressol de la dignitat de la persona'

10/10/2016
El dimecres 26 d'octubre de 2016, a les 19 hores, tindrà lloc a la Seu ICAB (Mallorca, 283) l’acte de presentació de la nova etapa de la Fundació Privada Sant Raimon de Penyafort i la conferència 'La Mediterrània, tomba o bressol de la dignitat de la persona' a càrrec del Sr. Senén Florensa, president executiu de l’Institut Europeu de la Mediterrània (IEMed).
Presentació de la Fundació Privada Sant Raimon de Penyafort i conferència 'La Mediterrània, tomba o bressol de la dignitat de la persona'

- Us agrairem que confirmeu la vostra assistència a l’adreça electrònica fundaciosantraimon@icab.cat

 En finalitzar l’acte se servirà una copa de cava.

- Consultes: Secretaria de la Fundació: telèfon 93 496 18 80, extensions 5165, 5163 i 5076

La Fundació Privada Sant Raimon de Penyafort va ser constituïda a Barcelona el 21 de desembre de 1995 en el marc dels actes organitzats amb motiu del 700è aniversari de l’advocacia de Barcelona.
 
Les entitats representades en el Patronat són l’Il·lustre Col·legi de l’Advocacia de Barcelona (ICAB), el Consejo General de la Abogacía Española (CGAE), el Consell dels Il·lustres Col·legis d’Advocats de Catalunya (CICAC) i la Federació de Col·legis d’Advocats d’Europa (FBE).
 
Els objectius de la Fundació són la difusió de la cultura jurídica internacional i el foment de l’intercanvi entre les diferents cultures jurídiques del món, amb atenció especial a les qüestions relacionades amb la protecció jurídica dels menors i de les persones en situació de risc, així com l’estudi tècnic i les realitzacions pràctiques en ordre a la reinserció social de les persones que hagin estat sotmeses a penes privatives de llibertat.

Documents