Aquesta pàgina requereix tenir activat el javascript per a funcionar correctament

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació, així com cookies de complement de xarxes socials. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot canviar la configuració o obtenir més informació aquí.

Tancar
Notícies › Comissió de Defensa dels Drets de la Persona i del Lliure Exercici de l'Advocacia

El 21 de desembre es presenta a l’ICAB el Sistema de Registre i Comunicació de la violència institucional (SIRECOVI)

15/12/2016
El dimecres 21 de desembre de 2016, a les 19 hores, a l'Aula 63 del Col·legi de l'Advocacia de Barcelona (Mallorca, 283), tindrà lloc la presentació del sistema de registre i comunicació de la violència institucional (SIRECOVI).
El 21 de desembre es presenta a l’ICAB el Sistema de Registre i Comunicació de la violència institucional (SIRECOVI)

SIRECOVI, dissenyat per l’Observatori del Sistema Penal i Drets Humans de la Universitat de Barcelona,  pensat  com a instrument  per a la protecció de les víctimes de tortura i altres formes de violència institucional. 

L’acte, organitzat per la Comissió de Defensa dels Drets de la Persona i del Lliure Exercici de l'Advocacia de l'ICAB, té com a objectiu donar a conèixer públicament  el Sistema i, en especial, a l’advocacia  que per raó de la seva funció social i contacte amb persones detingudes i empresonades pot tenir un paper rellevant en  l’aplicació d’aquesta eina.

Inscripció gratuïta a través del següent enllaç:

Contactes

    • Departaments i Comissions de l'ICAB  
    Comissions
    Mallorca, 283
    08037 Barcelona , Barcelona - España

    Comissió d'Advocats de Responsabilitat Civil i Assegurances, Comissió de Defensa dels Drets de la Persona i del Lliure Exercici de l'Advocacia, Comissió de Dones Advocades, Comissió de Dret Penitenciari, Comissió de Drogues , Comissió de Justícia Penal Internacional , Comissió dels Drets de la Gent Gran , Comissió per a la Igualtat de Drets dels Nous Models de Família , Comissió de Prospectives T. 93 601 12 12 - EXT. 5341 F. 93 487 16 49 E. comissions@icab.cat