Aquesta pàgina requereix tenir activat el javascript per a funcionar correctament

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació, així com cookies de complement de xarxes socials. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot canviar la configuració o obtenir més informació aquí.

Tancar
Notícies › Igualada

La LAJ del Jutjat de 1a Instància núm. 1 d'Igualada es dirigeix a la nostra Delegació sol·licitant col·laboració de l’advocacia del 16 de gener al 13 d’abril de 2017

12/01/2017
La Sra. Catherine Macías, Lletrada de l’Administració de Justícia del Jutjat de 1a Instancia i Instrucció núm. 1 d’Igualada s’ha dirigit a la Delegació de l'ICAB a Igualada informant que, la bona marxa de la Secció Civil d’aquest òrgan judicial està molt seriosament afectada pel fet que, només als últims sis mesos, han pres possessió en aquest jutjat quatre persones sense experiència ni coneixements en la feina que han de desenvolupar. Tres d’elles, a més a més, desconeixen la llengua catalana.

Per aquesta raó, i sense perjudici d’altres mesures que s’han sol·licitat per mirar de millorar la situació, la LAJ ha sol·licitat la col·laboració dels advocats i advocades d’Igualada perquè, durant el termini de tres mesos (des del 16 de gener fins al 13 d’abril de 2017) es concentrin totes les consultes de dilluns a divendres de 12:00 a 14:00 hores. Aquesta mesura no afectaria als ciutadans, però sí suposaria que totes les compareixences que s’hagin de fer (apud acta, ratificacions, cessions de rematada...), es facin dins de l’horari indicat de 12:00 a 14:00 hores),
 
L’objectiu és arribar a fer una millor gestió del temps, de manera que els funcionaris puguin treballar de manera ininterrompuda fins a les 12:00 hores i, dedicar les dues últimes hores del matí en exclusiva a atendre les consultes dels professionals. La intenció és aconseguir que els nous funcionaris puguin aprendre la feina el més aviat possible i rebaixar el nombre d’escrits pendents.
 
Adjuntem sol·licitud rebuda.

Documents

Contactes