Aquesta pàgina requereix tenir activat el javascript per a funcionar correctament

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació, així com cookies de complement de xarxes socials. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot canviar la configuració o obtenir més informació aquí.

Tancar
Notícies › Comissió de Relacions amb l'Administració i la Justícia (CRAJ)

La CRAJ informa: Servei d'Informació a víctimes de delicte

16/12/2016
Entra en funcionament un servei de suport telemàtic.
La CRAJ informa: Servei d'Informació a víctimes de delicte

Us informem que ha entrat en funcionament el Servei Telemàtic d’Informació i orientació a persones víctimes d’un delicte en el marc del pla d’acció de l’atenció a les víctimes del Delicte del Departament de Justícia. Aquest servei el durà a terme l’entitat Creu Roja.

L’objectiu d’aquest servei és el d’informar, assessorar, orientar i derivar, tot realitzant, si s’escau, un treball de contenció i suport emocional, a les persones que es consideren víctima d’un delicte, tant abans com desprès del procés penal, com determina la Llei 4/2015, de 21 d’abril, de l’Estatut de la víctima del Delicte.

Aquest servei disposa de la línia d’atenció telefònica gratuïta 900 12 18 84, així com d’una bústia de correu: infovictimesdelicte.justicia@gencat.cat per tal que les persones que ho desitgin s’hi puguin adreçar per a qualsevol d’aquests canals de comunicació.

Contactes