Aquesta pàgina requereix tenir activat el javascript per a funcionar correctament

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació, així com cookies de complement de xarxes socials. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot canviar la configuració o obtenir més informació aquí.

Tancar
Notícies › Formació / Biblioteca

Nova publicació de les edicions digitals de la Biblioteca de l’ICAB: 'Aspectos relevantes y últimas reformas en materia civil en la Unión Europea'

13/10/2016
El treball de Javier Casado Román, lletrat de l’Administració de Justícia i punt de contacte de la Xarxa Espanyola de Cooperació Jurídica Internacional de Lletrats de l’Administració de Justícia, exposa la situació actual de la cooperació jurídica internacional a la Unió Europea d’acord amb les darreres modificacions produïdes.
Nova publicació de les edicions digitals de la Biblioteca de l’ICAB: 'Aspectos relevantes y últimas reformas en materia civil en la Unión Europea'

L’autor ens presenta  primerament, com a introducció, els principals convenis entre l’ampli ventall de tractats que Espanya ha signat en la matèria i el seu funcionament.

En segon lloc assenyala  les normes comunitàries més destacades i els links més interessants sobre dret internacional privat i auxili judicial civil i mercantil entre els Estats membres  de la Unió Europea.

El tercer apartat el dedica  als possibles efectes que el “Brexit” tindrà en  la cooperació jurídica internacional a nivell comunitari. En l’apartat quart analitza amb detall l’abast de l’Ordre Europea de Retenció de Comptes, inspirada en la institució de la mesura cautelar que s’ha utilitzat tradicionalment en els diferents Estats a nivell intern.

Finalment, al cinquè enunciat ens mostra les últimes reformes que han afectat el Procés Monitori Europeu i el Procés d’Escassa Quantia abans d’arribar a la seva conclusió sobre el moment actual en la regulació d’aquestes qüestions.

Podeu consultar altres Edicions Digitals mitjançant el Catàleg de la Biblioteca del Col·legi de l'Advocacia de Barcelona (ICAB).

Documents

Contactes

    • Departaments i Comissions de l'ICAB  
    Departament de Biblioteca (Direcció)
    Mallorca, 283
    08037 Barcelona , Barcelona - España

    T. 93 601 12 12 - EXT. 5316 E. direcciobiblioteca@icab.cat