Aquesta pàgina requereix tenir activat el javascript per a funcionar correctament

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació, així com cookies de complement de xarxes socials. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot canviar la configuració o obtenir més informació aquí.

Tancar
Notícies › Titulars

L’ICAB amplia la seva oferta formativa de Màsters per al curs 2016-2017

22/08/2016
El Col·legi de l'Advocacia de Barcelona (ICAB) amplia la seva oferta formativa de Màsters d'Especialització Jurídica per al curs 2016-2017 amb l'objectiu d’adequar-se a la demanda del mercat i els canvis que es produeixen en la societat. Per aquest motiu, a partir d’octubre s’impartiran 10 Màsters, tres més.
L’ICAB amplia la seva oferta formativa de Màsters per al curs 2016-2017

Els tres nous Màsters programats -Màster en Dret i Gestió de l’Esport, Màster en Dret de Família i Successions i Màster en Dret Laboral i Recursos Humans- se sumaran als que ja s’han realitzat durant els darrers anys: Màster en Dret Fiscal, Màster en Mediació, Màster en Dret dels Negocis, Màster en Dret penal, Màster en Dret Processal Civil, Màster en Propietat intel·lectual i industrial, i Màster en Dret de la Societat de la Informació.

L’especialització és la clau per a l’exercici de l’advocacia, per aquest motiu l’ICAB posa al vostre abast la formació de qualitat i prestigi que us facilitarà el bon exercici i assessorament al ciutadà. 

+ info: http://www.icab.cat/campus

Contactes

    • Departaments i Comissions de l'ICAB  
    Comunicació (Premsa, Web i Món Jurídic)
    Mallorca, 283
    08037 Barcelona , Barcelona - España

    T. 93 601 12 12 - EXT. 5310 F. 93 487 19 38 E. premsa@icab.cat