Aquesta pàgina requereix tenir activat el javascript per a funcionar correctament

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació, així com cookies de complement de xarxes socials. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot canviar la configuració o obtenir més informació aquí.

Tancar
Notícies › Premis, Beques i Subvencions › Departament Internacional ICAB

Convocatòria per escollir els 5 advocats que participaran en el seminari TRALIM a Roma els dies 3 i 4 abril 2017

16/02/2017
El Projecte TRALIM, finançat per la Comissió Europea i liderat per la Fundació dels Advocats Europeus (European Lawyers Foundation), té com a objectiu formar en matèria de Dret Europeu d'asil i immigració a un mínim de 130 advocats dels cinc països participants, perquè puguin respondre a l'actual crisi de refugiats davant la creixent demanda d'assessorament jurídic per part de les persones migrants que arriben a la Unió Europea.
Convocatòria per escollir els 5 advocats que participaran en el seminari TRALIM a Roma els dies 3 i 4 abril 2017

El quart i últim Seminari TRALIM tindrà lloc a Roma (Itàlia) els dies 3 i 4 d'abril de 2017, a la seu del Consiglio Nazionale Forense (Palazzo Boncompagni Corcos, Via del Governo Vecchio n. 3, 00186 Roma).

Per participar en el seminari d'abril a Roma, les candidatures s’hauran de remetre abans del 26 febrer 2017.

Cal tenir en compte que en aquesta convocatòria es triaran únicament als 5 advocats que participaran en el seminari de Roma.

Per a més informació, requisits i programa, consulteu les bases de la convocatòria.

Documents