Aquesta pàgina requereix tenir activat el javascript per a funcionar correctament

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació, així com cookies de complement de xarxes socials. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot canviar la configuració o obtenir més informació aquí.

Tancar
Notícies › Notes de Premsa › Seccions

NOTA DE PREMSA: La Secció de Dret de la Circulació de l’ICAB alerta de la mitjana de 3.000 morts al dia per accidents de trànsit

21/11/2016
Aquesta Secció del Col·legi de l'Advocacia de Barcelona se suma a les accions que es realitzen amb motiu de la celebració del 'Dia Mundial en record de les víctimes de trànsit', per tal de retre homenatge tant a les persones que han patit un accident com als seus familiars.
NOTA DE PREMSA: La Secció de Dret de la Circulació de l’ICAB alerta de la mitjana de 3.000 morts al dia per accidents de trànsit

Barcelona 21/11/2016. La Secció de Dret de la Circulació del Col·legi de l’Advocacia de Barcelona (ICAB) alerta que cada any prop d’1,3 milions de persones són víctimes d’accidents de trànsit, fet que suposa una mitjana de 3.000 persones del dia, de les quals més de la meitat no viatjaven en automòbil.

Per aquesta raó, des d’aquesta Secció de l’ICAB es vol conscienciar la societat de les conseqüències d'obviar els riscos d'una activitat tan integrada i necessària a les nostres vides com és la circulació de vehicles a motor i alhora també es demana extremar les precaucions als vianants.

La Secció de Dret de la Circulació de l’ICAB fa aquesta alerta amb motiu del 'Dia Mundial en Record de les Víctimes d'Accidents de Trànsit', que es commemora cada tercer diumenge de novembre, perquè el 26 d'octubre del 2005, les Nacions Unides van adoptar la Resolució 60/5 convidant als Estats membres i a la comunitat internacional a commemorar un homenatge i record de les víctimes d'accidents de trànsit i les seves famílies.

Des de la Secció de Dret de la Circulació de l'ICAB es vol commemorar un any més aquest dia recordant i traslladant tot el suport a totes aquelles persones que han estat víctimes directes o indirectes d'un accident de trànsit. Des de l’advocacia es lluita també cada dia pel compliment de les lleis i normes que defensen els drets i dignitat d’aquestes víctimes.

Nota d’aclariment

El comunicat de premsa que acabeu de rebre per part de la Secció de Dret de la Circulació és una nota elaborada i tramesa als mitjans per part d’aquesta Secció del Col·legi de l’Advocacia de Barcelona.

Les Seccions i Comissions de l’ICAB promouen el debat jurídic i fomenten la participació de les persones col·legiades en els diferents àmbits d’interès professional. Tanmateix les actuacions o opinions que defensen no representen necessàriament l’opinió de la Junta de Govern d’aquesta corporació.

El Col·legi de l’Advocacia de Barcelona és la veu oficial d’aquesta corporació i es manifesta a través de la seva Junta de Govern

Secció de Dret  de la Circulació

La Secció de Dret de la Circulació té l'objectiu primordial de ser una eina útil per a l'advocat. En aquest sentit, tots els membres treballen per actualitzar coneixements i per, alhora, estar al dia en relació a la normativa que afecta la branca del Dret a la que es dediquen.

Contactes

    • Departaments i Comissions de l'ICAB  
    Comunicació (Premsa, Web i Món Jurídic)
    Mallorca, 283
    08037 Barcelona , Barcelona - España

    T. 93 601 12 12 - EXT. 5310 F. 93 487 19 38 E. premsa@icab.cat