Aquesta pàgina requereix tenir activat el javascript per a funcionar correctament

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació, així com cookies de complement de xarxes socials. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot canviar la configuració o obtenir més informació aquí.

Tancar
Notícies › Comissió de Normativa

Llei 1/2017, del 6 de febrer, de fusió del Col·legi Oficial d’Enginyers Tècnics Agrícoles i Perits Agrícoles de Catalunya i el Col·legi Oficial d’Enginyers Tècnics Forestals de Catalunya en el Col·legi d’Enginyers Tècnics Agrícoles i Forestals de Catalunya (DOGC del 13 de febrer de 2017)

20/02/2017
Entrada en vigor: 14/02/2017. Deroga el Decret 335/1996, del 29 d’octubre, pel qual es constitueix el Col·legi Oficial d’Enginyers Tècnics Forestals de Catalunya per aplicació de la disposició transitòria segona de la Llei 13/1982, del 17 de desembre.

La llei fusiona el Col·legi Oficial d’Enginyers Tècnics Agrícoles i Perits Agrícoles de Catalunya i el Col·legi Oficial d’Enginyers Tècnics Forestals de Catalunya en el Col·legi d’Enginyers Tècnics Agrícoles i Forestals de Catalunya.

El nou Col·legi d’Enginyers Tècnics Agrícoles i Forestals de Catalunya agrupa enginyers tècnics agrícoles i forestals, amb independència de la titulació amb la qual hagin accedit a la professió, amb igualtat de drets i obligacions.

Es crea una comissió gestora, per tal que dugui a terme el procés de fusió en el termini d’un any a partir de l’entrada en vigor d’aquesta llei

El patrimoni i el personal de les organitzacions col·legials que aquesta llei fusiona s’han d’incorporar al nou Col·legi, que se subroga en el personal, els drets i les obligacions dels col·legis que aquesta llei fusiona.

El Col·legi d’Enginyers Tècnics Agrícoles i Forestals de Catalunya quedarà formalment constituït i adquirirà personalitat jurídica i plena capacitat d’obrar quan es constitueixin formalment els seus òrgans de govern, moment en què quedaran dissolts els col·legis que han donat origen al col·legi resultant de la fusió.

[NORMATIVA APROVADA. PARLAMENT DE CATALUNYA]

Contactes

    • Departaments i Comissions de l'ICAB  
    Comissió Normativa
    c/ Mallorca, 283
    08037 Barcelona, Barcelona - España

    T. 93 601 12 12 - EXT. 5302