Aquesta pàgina requereix tenir activat el javascript per a funcionar correctament

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació, així com cookies de complement de xarxes socials. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot canviar la configuració o obtenir més informació aquí.

Tancar
Notícies › Titulars

Convocatòria d'Assemblea General Ordinària de l'ICAB per al 22 de desembre de 2016

21/11/2016
De conformitat amb el que disposen els articles 56è, 57è i 59è dels Estatuts de l’Il·lustre Col·legi de l’Advocacia de Barcelona i altres normes concordants, la Junta de Govern, en sessió ordinària de 21 de novembre de 2016, ha acordat la convocatòria d’Assemblea General Ordinària per al 22 de desembre de 2016, a les 13.00 h, al Saló d’Actes del Col·legi.
Convocatòria d'Assemblea General Ordinària de l'ICAB per al 22 de desembre de 2016

Notícies relacionades

ASSEMBLEA GENERAL ORDINÀRIA

ORDRE DEL DIA

Primer.- Examen i aprovació, si escau, del pressupost ordinari de la Corporació i de les quotes col·legials per a l’exercici 2017.

Segon.- Torn obert de paraules.

Tercer- Nomenament de tres persones interventores, entre les assistents a l’Assemblea, per a l’aprovació i la signatura de l’acta.

L’Assemblea General es podrà seguir per videostreaming en directe a través de la pàgina web col·legial.

Es convoca totes les persones col·legiades.

El secretari

Rafael Espino Rierola

Barcelona, 21 de novembre de 2016

Nota: D’acord amb l’article 59è dels Estatuts col·legials, la documentació relativa a l’Assemblea General Ordinària estarà a disposició de les persones col·legiades a la Secretaria de la Corporació (c/ Mallorca, 283, 2a planta, Pati de Columnes). Igualment, pot consultar-se a la pàgina web del Col·legi (www.icab.cat).

Fins al 30 de novembre de 2016 es podran presentar propostes o esmenes signades, com a mínim, per cinquanta persones col·legiades, amb els requisits establerts a l’article 60è dels Estatuts col·legials.  Fins al 5 de desembre de 2016 les persones col·legiades podran presentar peticions escrites d’informació referides als assumptes de l’ordre del dia (article 61è dels Estatuts col·legials).

Les propostes o esmenes i les peticions escrites d’informació es podran presentar davant del Registre General del Col·legi (c/ Mallorca, 283, planta baixa, horari de 9.00 a 20.00 h, de dilluns a divendres) o per correu electrònic a l’adreça assemblea@icab.cat.

Documents