Aquesta pàgina requereix tenir activat el javascript per a funcionar correctament

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació, així com cookies de complement de xarxes socials. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot canviar la configuració o obtenir més informació aquí.

Tancar
Notícies › Formació / Biblioteca

Nou Curs sobre l’Impost de Societats

14/03/2017
La Secció de Dret Fiscal i Financer del Col·legi de l’Advocacia de Barcelona (ICAB) organitza del 28 de març al 4 de maig de 2017 una nova edició del Curs sobre l’Impost de Societats que té com a objectiu aprofundir en el coneixement d’aquesta taxa.
Nou Curs sobre l’Impost de Societats

L’estructura de l’impost de societats, el fet imposable (activitat econòmica i entitat patrimonial), el resultat comptable i la base Imposable, la imputació temporal d’ingressos i despeses i les correccions de valor (amortitzacions), així com les regles de valoració són alguns dels temes que s’abordaran al llarg del curs.

Així mateix, també es parlarà de l’exempció per evitar la doble imposició i la deducció per evitar la doble imposició internacional, del període impositiu i meritació de l’impost, així com del tipus de gravamen, de les bonificacions i de les deduccions.

Per completar el programa, els alumnes rebran un parell de casos pràctics abans de la sessió per poder resoldre’ls a classe.

Raúl Martínez, inspector d’Hisenda, i els advocats i assessors fiscals Mónica Yéboles i David Cañabate seran els professors d’aquest Curs sobre Impost de Societats pensat tant per a advocats/des com per a d’altres professionals del sector fiscal.

Per a més informació i inscripcions, contacteu amb la Comissió de Cultura de l’ICAB o visiteu el següent enllaç:  

Contactes