Aquesta pàgina requereix tenir activat el javascript per a funcionar correctament

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació, així com cookies de complement de xarxes socials. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot canviar la configuració o obtenir més informació aquí.

Tancar
Notícies › Berga › Torn d'Ofici i Assistència al Detingut

Modificacions en el sistema de permuta de guàrdies en assistència al detingut a la Delegació de Berga

21/10/2016
Com a conseqüència de la petició efectuada al degà del Col·legi de l'Advocacia de Barcelona (ICAB) pels companys i companyes, i de la delegada i sotsdelegat de Berga, assistents al Deganat Obert celebrat el passat 7 d’octubre, s’han portat a terme els canvis organitzatius i informàtics necessaris per tal que, des del 20 d’octubre de 2016, sigui possible la permuta per realitzar la guàrdia en assistència al detingut a aquesta Delegació, sense la limitació que operava de requerir que es doni un mínim de tres dies de carència entre les guàrdies que els lletrats que realitzen la permuta tinguin ja assenyalades.

Us preguem que la petició de permuta es comuniqui al Departament de Torn d’Ofici i Assistència al Detingut amb temps suficient per poder realitzar els canvis i, sempre, abans de les 24 hores del dia en el que esteu convocats a guàrdia. Així mateix, us agraïm la vostra implicació amb l’ICAB i la delegació de Berga, i els suggeriments que ens feu arribar.

Contactes