Aquesta pàgina requereix tenir activat el javascript per a funcionar correctament

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació, així com cookies de complement de xarxes socials. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot canviar la configuració o obtenir més informació aquí.

Tancar
Notícies › Formació / Biblioteca

Oberta la matrícula per al Curs e-Learning ICAB de negociació estratègica per a advocats i mediadors

09/11/2016
Del 16 de gener al 17 de març de 2017, el Col·legi de l’Advocacia de Barcelona (ICAB) impartirà un curs e-Learning (docència virtual) sobre negociació estratègica per a advocats i mediadors.
Oberta la matrícula per al Curs e-Learning ICAB de negociació estratègica per a advocats i mediadors

La finalitat d’aquesta proposta formativa és ajudar els participants a millorar les seves habilitats negociadores per a la generació de valor en cada negociació i la seva capacitat per la presa de decisions i resolució de conflictes, així com donar-los eines per a la millora contínua de les seves habilitats negociadores en el futur.

El curs té una durada de 50 hores. La matrícula es pot fer on-line a través del següent enllaç:

QUÈ ÉS E-LEARNING ICAB?

La plataforma e-Learning ICAB és un espai d’aprenentatge i comunicació a distància desenvolupat  amb una finalitat formativa i que se serveix de les Tecnologies de la Informació i la Comunicació (TIC) i Internet.

Amb aquest model d’aprenentatge, que combina la formació a distància amb alguna sessió presencial, es vol donar possibilitats de formació a totes aquelles persones que pels motius que sigui, no puguin desplaçar-se fins les aules de l’ICAB.

Si necessiteu més informació, podeu contactar amb el Departament de Formació del Col·legi o enviar un e-mail a elearning@icab.cat

Contactes

    • Altres telèfons ICAB 
    Secretaria Tècnica cAmpus ICAB / Màsters Formació
    Mallorca, 283 / Mallorca, 281 (Centre de Formació)
    08037 Barcelona , Barcelona - España

    T. 93 601 12 12 - EXT. 5334 F. 93 215 04 29 E. campus@icab.cat E. masters@icab.cat