Aquesta pàgina requereix tenir activat el javascript per a funcionar correctament

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació, així com cookies de complement de xarxes socials. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot canviar la configuració o obtenir més informació aquí.

Tancar
Notícies › Comissió de Relacions amb l'Administració i la Justícia (CRAJ)

La CRAJ informa: Oficina Judicial a la Demarcació ICAB. Desplegament a Vilafranca del Penedès

13/02/2017
En el marc del desplegament de l’Oficina Judicial, el Departament de Justícia ha previst que el proper 20 de febrer un Equip d’Actuació Prèvia (EAP), format per 6 persones (2 gestors i 4 tramitadors), iniciï tasques per tal de revisar i impulsar la tramitació del nombre d'execucions civils en tràmit en el partit judicial de Vilafranca del Penedès.
La CRAJ informa: Oficina Judicial a la Demarcació ICAB. Desplegament a Vilafranca del Penedès

Les actuacions prèvies consten de dues fases: durant la primera es farà una revisió de les execucions pendents i durant la segona s’avançarà en la tramitació de les execucions civils dineràries.

Es preveu que la durada global d’aquestes actuacions sigui d’11 mesos. Aquestes tasques formen part dels treballs preparatoris per a la implementació de l’oficina judicial, que tindrà lloc properament a Vilafranca del Penedès.  Es realitzarà una sessió informativa dirigida a professionals del dret que exerceixen la seva activitat en aquest partit judicial.

Podeu trobar més informació sobre l’oficina judicial al web Icab i al de l’Administració de justícia (http://administraciojusticia.gencat.cat/ca/administracio_de_justicia/modernitzacio_aj/oficina_judicial/)

Contactes