Aquesta pàgina requereix tenir activat el javascript per a funcionar correctament

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació, així com cookies de complement de xarxes socials. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot canviar la configuració o obtenir més informació aquí.

Tancar
Notícies › Comissió de Relacions amb l'Administració i la Justícia (CRAJ)

El Telèfon Vermell, per comunicar qualsevol incidència de l'e-Justícia

20/10/2016
Com ja sabreu, e-Justícia està en fase de desplegament als diferents partits judicials de Catalunya. Aquest sistema permetrà la presentació de demandes i escrits directament als advocats quan no resulta preceptiva la intervenció de procurador.
El Telèfon Vermell, per comunicar qualsevol incidència de l'e-Justícia

Actualment, als partits judicials de la demarcació ICAB, resulta obligatòria la presentació telemàtica en assumptes civils als partits judicials de Badalona i L’Hospitalet de Llobregat, i està en fase voluntària a Barcelona que esdevindrà obligatòria al mes de novembre. En la jurisdicció contenciós-administrativa està en prova pilot.

En la jurisdicció social resulta obligatòria la presentació telemàtica en alguns partits judicials que no són de la demarcació ICAB (com ara Mataró i Sabadell).

Recordeu que en cas de tenir qualsevol disfunció o problemàtica amb la utilització d’e-Justícia, podeu adreçar-vos per e-mail a la CRAJ (craj@icab.cat) o trucar al Telèfon Vermell del Col·legi de l’Advocacia de Barcelona (ICAB), que és el 900 50 03 01.

Aquesta línia és GRATUÏTA I EXCLUSIVA PER A COL·LEGIATS/DES DE L'ICAB i està operativa les 24 hores del dia i els 365 dies de l’any per telèfon o e-mail.

- Telèfon vermell 900 500 301

- E-mail telefonvermell@icab.cat

Contactes