Aquesta pàgina requereix tenir activat el javascript per a funcionar correctament

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació, així com cookies de complement de xarxes socials. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot canviar la configuració o obtenir més informació aquí.

Tancar
Notícies › Comissió de Dones Advocades

Participació al Consell de Dones de Barcelona

22/03/2017
La Comissió de Dones Advocades del Col·legi de l'Advocacia de Barcelona (ICAB) participa regularment des de fa anys al Consell de Dones de Barcelona, tant al Plenari com a la Permanent (formada per un nombre limitat d’entitats de la ciutat triades mitjançant votació al Plenari), i ara també als grups de recent creació, concretament al Grup de Treball sobre Violència Masclista.

El Consell de Dones és un punt de trobada entre l’Ajuntament de Barcelona i les entitats de dones de la ciutat per entre totes visibilitzar i proposar vies per erradicar les desigualtats existents entre homes i dones i abordar els temes que afecten específicament les dones, amb especial ènfasi en les violències contra les dones, en totes les seves formes.

Contactes

    • Departaments i Comissions de l'ICAB  
    Comissions
    Mallorca, 283
    08037 Barcelona , Barcelona - España

    Comissió d'Advocats de Responsabilitat Civil i Assegurances, Comissió de Defensa dels Drets de la Persona i del Lliure Exercici de l'Advocacia, Comissió de Dones Advocades, Comissió de Dret Penitenciari, Comissió de Drogues , Comissió de Justícia Penal Internacional , Comissió dels Drets de la Gent Gran , Comissió per a la Igualtat de Drets dels Nous Models de Família , Comissió de Prospectives T. 93 601 12 12 - EXT. 5341 F. 93 487 16 49 E. comissions@icab.cat