Aquesta pàgina requereix tenir activat el javascript per a funcionar correctament

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació, així com cookies de complement de xarxes socials. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot canviar la configuració o obtenir més informació aquí.

Tancar
Notícies › Comissió de Normativa

Projecte de llei de modificació de la Llei 5/1986, del 17 d'abril, de creació de l'Entitat Autònoma de Jocs i Apostes de la Generalitat

09/09/2016
Aquest projecte de Llei es troba en tràmit en el Parlament. S’ha acordat la seva tramitació pel procediment de lectura única, la qual cosa comporta que s’aprovarà en una sola votació en el Ple sense admissió d’esmenes.

S’ha previst l’entrada en vigor l’endemà de la seva publicació en el Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya.

El projecte modifica els articles 2 i 3 de la Llei 5/1986, de 17 d’abril, de creació de l’Entitat Autònoma de Jocs i Apostes de la Generalitat.

El projecte es justifica en el fet que han transcorreguts trenta anys des de l’aprovació de la Llei 5/1986, de 17 d’abril, de creació de l’Entitat Autònoma de Jocs i Apostes de la Generalitat, i amb la finalitat d’adaptar el seu contingut a la doctrina derivada de les sentències del Tribunal de Justícia de la Unió Europea que, amb caràcter general i respecte de les activitats en els mercats regulats, estableix la necessitat de separació entre els òrgans reguladors i els operadors, és necessari modificar aquesta Llei, per tal d’ajustar les funcions de l’Entitat Autònoma de Jocs i Apostes de la Generalitat per raó de l’aplicació la doctrina esmentada. També introdueix altres modificacions per tal de simplificar l’estructura organitzativa de l’entitat i refermar el seu caràcter d’entitat operadora.

[INICIATIVES LEGISLATIVES. PARLAMENT DE CATALUNYA]

Contactes

    • Departaments i Comissions de l'ICAB  
    Comissió Normativa
    c/ Mallorca, 283
    08037 Barcelona, Barcelona - España

    T. 93 601 12 12 - EXT. 5302