Aquesta pàgina requereix tenir activat el javascript per a funcionar correctament

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació, així com cookies de complement de xarxes socials. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot canviar la configuració o obtenir més informació aquí.

Tancar
Notícies › Berga

Nota informativa en relació al funcionament de les màquines multifuncionals

17/01/2017
Codi PIN per accedir: 9873.

El Pla global de transformació que ha iniciat el Centre de Telecomunicacions i Tecnologies de la Informació de la Generalitat de Catalunya, inclou un conjunt d’iniciatives orientades a assolir els objectius d’estalvi, eficiència i modernització definits en el nou model TIC i que es concretarien en:

  • Reducció del cost del servei de còpies
  • Afavoriment de l’ús de l’expedient judicial electrònic
  • Gratuïtat del servei de còpies per als professionals externs (justícia gratuïta, torn d’ofici, etc.)
  • Homologació del servei de còpies per a tots els jutjats

Una d’aquestes iniciatives preveu la dotació d’uns equips destinats als professionals per escanejar els documents que aquests sol·liciten als òrgans judicials.

L’operativa de la gestió de les còpies és la següent: Com a norma general, els advocats, procuradors o advocats de la Generalitat podran utilitzar els equips instal·lats pel seu ús exclusiu ubicats dins dels edificis judicials però fora de la pròpia dependència de l’òrgan judicial.

  • Aquest equipament només permet l’escaneig de documents cap a un dispositiu USB, per la qual cosa l’usuari s’haurà de dotar prèviament d’un llapis de memòria on poder-se descarregar la documentació escanejada.
  • L’usuari s’identificarà a la màquina multifunció teclejant un codi identificatiu (codi PIN). Es facilitarà a cada col·legi professional o entitat un codi PIN propi.
  • L’excepció a l’apartat anterior és la Ciutat de la Justícia, on les màquines multifunció dedicades a advocats, procuradors o advocats de la Generalitat sí que tindran la possibilitat d’imprimir o fotocopiar.
  • Per aquest cas particular, circumscrit als casos específics de gratuïtat de còpies, l’usuari haurà de sol·licitar la targeta d’activació de la multifunció a l’òrgan judicial.
  • Per casos específics (justícia gratuïta, torn d’ofici, etc.), advocats, procuradors o advocats de la Generalitat encara mantindran la possibilitat d’imprimir en les màquines multifuncions ubicades dins dels òrgans judicials.
  • Per fer-ho, l’òrgan judicial facilitarà a l’usuari la targeta d’activació juntament amb els documents dels procediments que s’hagin d’imprimir o fotocopiar. Un cop finalitzat el procés, l’usuari retornarà a l’òrgan judicial els documents i la targeta.

El codi identificatiu (codi PIN) és el 9873.

Contactes