Aquesta pàgina requereix tenir activat el javascript per a funcionar correctament

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació, així com cookies de complement de xarxes socials. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot canviar la configuració o obtenir més informació aquí.

Tancar
Notícies › Fundació Ignasi de Gispert

El 21 de desembre, presentació de la pàgina web de la Fundació Degà Ignasi de Gispert i del Grup de Voluntaris ICAB

14/12/2016
L'acte començarà amb una xerrada per part d'Òscar Camps, director de Proactiva Open Arms, sota el títol 'Responsabilitat social corporativa davant la crisi de refugiats'.
El 21 de desembre, presentació de la pàgina web de la Fundació Degà Ignasi de Gispert i del Grup de Voluntaris ICAB

La Fundació Degà Ignasi de Gispert (FIdG) estrenarà la seva pàgina web el proper 21 de desembre, a les 19 hores, en el marc d’un acte institucional que servirà, alhora, per presentar públicament el Grup de Voluntaris ICAB. 

Hi participaran el degà del Col·legi de l’Advocacia de Barcelona i president de la Fundació Degà Ignasi de Gispert, Oriol Rusca, el president d’Alter Mútua dels Advocats, José Felix Alonso-Cuevillas, i un representant de Caixa d’Advocats. També hi seran presents la vicedegana de l’ICAB i presidenta del Grup de Voluntaris ICAB, Rosa Maria Barberà, i la vicepresidenta designada per la Junta de Govern dels voluntaris de l'ICAB, Carmen Defoin.

L’acte, que tindrà lloc al Pati de Columnes de l’ICAB, s’iniciarà amb una xerrada per part d’Òscar Camps, director de Proactiva Open Arms, organització no governamental que té com missió rescatar del mar als refugiats que arriben a Europa i que estan fugint dels conflictes bèl·lics, persecució o pobresa. El títol de la ponència serà Responsabilitat social corporativa davant la crisi de refugiats.

A continuació es presentarà la pàgina web de la FIdG, creada amb l’objectiu de donar visibilitat a la tasca social que duu a terme la Fundació. El web serà públic a l'adreça: http://www.fdignasidegispert.cat/

Posteriorment, es lliuraran els carnets acreditatius als membres del Grup de Voluntaris ICAB creat recentment amb l’objectiu d’auxiliar la Fundació en diferents aspectes. I, molt especialment, en aquelles qüestions d’acompanyament i atenció que no suposin ajut econòmic, així com en difondre la tasca de l’entitat.  

Cal recordar que la Fundació degà Ignasi de Gispert va ser creada per l'Il·lustre Col·legi de l'Advocacia de Barcelona (ICAB), la Caixa d'Advocats i la Mútua de Previsió Social dels Advocats de Catalunya l'any 1999 amb l'objectiu de realitzar obra social per als col·legiats/des i els seus familiars.

Contactes