Aquesta pàgina requereix tenir activat el javascript per a funcionar correctament

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació, així com cookies de complement de xarxes socials. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot canviar la configuració o obtenir més informació aquí.

Tancar
Notícies › Formació / Biblioteca

Nova Guia de Normativa Bàsica de Consum de l’Advocat/da

20/10/2016
El proper dimecres 26 d’octubre es presentarà al Col·legi de l’Advocacia de Barcelona (ICAB) la Guia de Normativa Bàsica de Consum de l’Advocat/da. Serà a les 18 hores, a l’Aula 1 del Centre de Formació (Mallorca, 281). Activitat gratuïta.
Nova Guia de Normativa Bàsica de Consum de l’Advocat/da

La diputada de la Junta de Govern de l'ICAB Elena Moreno, responsable de l’Àrea de Consum, Bibliotecària i una de les presidentes de la Comissió d’Honoraris, serà l’encarregada de presentar públicament aquesta nova Guia, que ha estat elaborada amb l’objectiu d’especificar quines són les obligacions dels despatxos d’advocats en les seves relacions de prestació de serveis amb els seus clients quan aquests són consumidors.   

A continuació, la catedràtica de Dret Civil de la Universitat de Barcelona (UB) Imma Barral i l’advocat Carles García detallaran quines són aquestes obligacions d’informació i documentació que tenen els professionals del Dret envers dels seus clients consumidors. Des de fulls d’encàrrec a pressupostos i modificacions, passant per factures o rebuts a emetre, entre d’altres.  

L’activitat és gratuïta, tot i que es prega confirmació d’assistència a través del següent enllaç:

Per tal d’adaptar-se a la normativa de consum, l’ICAB compta amb una Oficina d'Atenció al Ciutadà Consumidor de Serveis Jurídics (ServiConsum)

Documents

Contactes