Aquesta pàgina requereix tenir activat el javascript per a funcionar correctament

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació, així com cookies de complement de xarxes socials. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot canviar la configuració o obtenir més informació aquí.

Tancar
Notícies › Titulars

Oberta la inscipció per a les diferents activitats de Sant Raimon 2017!

23/12/2016
Ja tenim actiu el web de la Festivitat de Sant Raimon 2017. Del 8 al 19 de febrer, l'ICAB organitzarà les tradicionals activitats institucionals, lúdiques i esportives, juntament amb una vintena de jornades formatives, els 25 anys de la FBE i la 4a edició de la Fira Internacional de l’Advocacia. Les inscripcions per a qualsevol de les activitats es poden fer on-line a través del formulari general que trobareu al web santraimon.cat
Oberta la inscipció per a les diferents activitats de Sant Raimon 2017!

El programa de Sant Raimon començarà amb una exposició a la Biblioteca i continuarà amb el Concurs d’Oratòria Amadeu Maristany, el Torneig de Pàdel, el Teatre i la Final del Futbol 7. També contemplarà el Mercat Solidari, la cerimònia d’imposició de togues i de lliurament dels premis jurídics, el Concert de la Coral,  la missa de difunts i la cerimònia civil, la visita infantil a la Biblioteca i el Diverticab.

Especial protagonisme tindrà la Sessió Solemne, en què s’homenatjaran els col·legiats que celebren els 25 i 50 anys de col·legiació, i el Sopar de Gala, que servirà per trobar-se amb companys de professió en un ambient distès.

En paral·lel, del 14 al 16 de febrer la seu col·legial acollirà més d’una vintena de jornades formatives adreçades a col·legiats i associats sobre temes d’actualitat relacionats amb el Dret.

També, del 16 al 17 de febrer, i sota el lema Next stop: Barcelona connection, la 4a Fira Internacional de l’Advocacia fomentarà el networking entre advocats i advocades de diferents països amb l’objectiu de facilitar als assistents les eines necessàries per ampliar la xarxa de contactes professionals i afavorir la seva internacionalització.

Finalment, el 18 de febrer al matí, coincidint amb el 25è aniversari de la Fédération des Barreaux d'Europe, la FBE, tindran lloc les Trobades de Barcelona-Memorial Jacques Henry, que se centraran en el tema dels menors no acompanyats i la Declaració Universal dels Drets Humans.

Documents

Contactes

    • Departaments i Comissions de l'ICAB  
    Comunicació (Premsa, Web i Món Jurídic)
    Mallorca, 283
    08037 Barcelona , Barcelona - España

    T. 93 601 12 12 - EXT. 5310 F. 93 487 19 38 E. premsa@icab.cat