Aquesta pàgina requereix tenir activat el javascript per a funcionar correctament

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació, així com cookies de complement de xarxes socials. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot canviar la configuració o obtenir més informació aquí.

Tancar
Notícies › Formació / Biblioteca

Oberta la matrícula per al Curs e-Learning ICAB sobre formació i certificació de delegats de protecció de dades

06/02/2017
Arran de l'èxit aconseguit amb les edicions presencials d’octubre 2016 i gener 2017, el Col·legi de l'Advocacia de Barcelona (ICAB) ha decidit programar per al mes de març de 2017 una versió e-Learning del curs de formació i certificació de delegats de protecció de dades. Aquest programa, de 50 hores de treball, es desenvoluparà del 16 de març al 22 de maig de 2017 a través de la plataforma on-line del web col·legial. Matrícula oberta!
Oberta la matrícula per al Curs e-Learning ICAB sobre formació i certificació de delegats de protecció de dades

Aquest curs es basa en què el Reglament General Europeu sobre Protecció de Dades (RGPDUE) obliga el responsable i l'encarregat del tractament a designar un delegat de protecció de dades quan el tractament el porti a terme una autoritat o organisme públic.
Els fonaments, la licitud del tractament de dades personals i el model de compliment normatiu del reglament europeu de protecció de dades són alguns dels aspectes que s’abordaran en aquest curs. També s’analitzarà el marc normatiu i les funcions del DPO, així com els drets, obligacions i normes d’aquest perfil professional.

Els casos pràctics completaran el programa d’aquest curs, que comptarà amb Jordi Bacaria i Pere Simón com a consultors.

El Curs e-Learning ICAB sobre formació i certificació de delegats de protecció de dades s’impartirà en castellà.

Per a més informació, programa sencer i inscripcions, contacteu amb l’àrea de Formació del Col·legi o visiteu el següent enllaç:

Contactes