Aquesta pàgina requereix tenir activat el javascript per a funcionar correctament

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació, així com cookies de complement de xarxes socials. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot canviar la configuració o obtenir més informació aquí.

Tancar
Notícies › Torn d'Ofici i Assistència al Detingut › Campanya #TurnoOficioSinIVA

La Comissió Permanent del Consejo General de la Abogacía Española exigeix la suspensió immediata de l'aplicació de l'IVA a la justícia gratuïta

21/02/2017
En reunió celebrada a Barcelona el passat divendres 17 de febrer de 2017, la Comissió Permanent del Consejo General de la Abogacía Española va tractar el canvi de criteri de l’Agència Tributària en relació a l’aplicació de l’IVA a la Justícia Gratuïta, acordant l’aprovació del Manifest de Barcelona en defensa del servei públic de justícia gratuïta.
La Comissió Permanent del Consejo General de la Abogacía Española exigeix la suspensió immediata de l'aplicació de l'IVA a la justícia gratuïta

Notícies relacionades

En aquest Manifest, entre d'altres aspectes, el Consejo reivindica la naturalesa pública de la prestació  del servei de justícia gratuïta que fan els  advocats de  Torn d’Ofici i, per tant, reclama la suspensió immediata de l’aplicació de l’IVA al servei  públic de justícia gratuïta per evitar perjudicis tant als ciutadans com als advocats inscrits al TOAD.

Podeu consultar el Manifest aprovat AQUÍ.

Documents

Contactes