Aquesta pàgina requereix tenir activat el javascript per a funcionar correctament

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació, així com cookies de complement de xarxes socials. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot canviar la configuració o obtenir més informació aquí.

Tancar
Notícies › Notes de Premsa

NOTA DE PREMSA: L’ICAB realitza cursos d’idiomes en francès per telèfon i en anglès per a adolescents

19/09/2016
A més de l’oferta formativa en cursos presencials d’anglès general, anglès jurídic, alemany, rus, portuguès, xinès, italià i català L’ICAB esdevé referència en la formació d’idiomes tant per a advocats com per a empreses i ciutadans
NOTA DE PREMSA: L’ICAB realitza cursos d’idiomes en francès per telèfon i en anglès per a adolescents

Barcelona 19/09/2016. El Col·legi de l'Advocacia de Barcelona (ICAB) dóna el tret de sortida a la formació en idiomes del curs 2016-2017. 

Conscients del fet que vivim en una societat globalitzada el domini  d’altres llengües és imprescindible. Per això, l'ICAB facilita tant als col•legiats/des com a empreses i ciutadans formació en 8 idiomes: anglès general, anglès jurídic, francès, alemany, rus, xinès, italià, portuguès i català. 
Els cursos es realitzen en un format que s’adapta a les necessitat de cada alumne, ja que es divideixen per mòduls, de manera que poden ser intensius o bé de llarga durada (90 hores lectives), presencials o a distància. També s’ofereixen cursos per nivells, per tal de facilitar l’aprenentatge sigui quin sigui el grau de coneixements previ. 

La formació en idiomes de l’ICAB ofereix, a més, cursos específics d’anglès jurídic per tal d’ajudar a l’advocacia a desenvolupar-se sense problemes en l’àmbit laboral. 

En l’oferta d’idiomes, no falten tampoc, les classes de conversa. Aquestes es faciliten també per telèfon, amb l’objectiu d’adaptar-se al màxim a les necessitats i horaris dels estudiants.  Enguany s’enceten les classes de conversa per telèfon en francès, que se sumen a les que habitualment ja es feien en anglès, amb molt d’èxit de participació.

Una de les novetats d’enguany és que l’oferta formativa s’amplia també als joves de 13 a 17 anys, que podran realitzar un curs d’anglès intermedi anual de 90 hores lectives que es realitza els dimarts i dijous de 18 a 19.30h. 

La inscripció als diferents cursos d’idiomes de l’ICAB encara es poden formalitzar a http://www.icab.cat

Contactes

    • Departaments i Comissions de l'ICAB  
    Comunicació (Premsa, Web i Món Jurídic)
    Mallorca, 283
    08037 Barcelona , Barcelona - España

    T. 93 601 12 12 - EXT. 5310 F. 93 487 19 38 E. premsa@icab.cat