Aquesta pàgina requereix tenir activat el javascript per a funcionar correctament

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació, així com cookies de complement de xarxes socials. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot canviar la configuració o obtenir més informació aquí.

Tancar
Notícies › Notes de Premsa

CONVOCATÒRIA: El degà de l’ICAB i el conseller de Justícia inauguraran la IV edició de la Fira Internacional de l’Advocacia

15/02/2017
Serà demà dijous, 16 de febrer, a les 9.30h, al Centre de Formació del Col·legi de l’Advocacia de Barcelona (Mallorca 281)
CONVOCATÒRIA: El degà de l’ICAB i el conseller de Justícia inauguraran la IV edició de la Fira Internacional de l’Advocacia

Més d’una trentena de països participaran enguany a la IV edició de la Fira Internacional de l’Advocacia

Barcelona, 15 de febrer. El degà del Col·legi de l’Advocacia de Barcelona, Oriol Rusca, i el conseller de justícia, Carles Mundó, inauguraran demà  a les 9.30h, la IV edició de la Fira Internacional de l’Advocacia.   Es tracta d’una iniciativa d’aquesta Corporació per promoure la internacionalització i el networking de l’advocacia barcelonina amb lletrats d’arreu del món.

La IV Fira Internacional de l’Advocacia enguany té el lema ‘Next stop: Barcelona connection’ i permetrà que es reuneixin al Centre de Formació del Col·legi de l’Advocacia de Barcelona, demà dijous, 16 de febrer i el divendres, 17 de febrer, de 9 a 13.30h, advocats i advocades d’Espanya amb lletrats de més d’una trentena de països:  Alemanya; Argentina; Azerbaidjan; Bèlgica; Bòsnia i Hercegovina; Colòmbia; Dinamarca; Estats Units; Emirats Àrabs Units; Finlàndia; França; Índia; Irlanda; Itàlia; Japó; Kazakhstan; Letònia; Marroc; Mèxic; Polònia; Regne Unit;  República Txeca; Ruanda; Romania; Rússia; Sèrbia; Suïssa; Turquia; Veneçuela;  Xile i la Xina.

 

Activitats de la Fira

 

Precisament per promoure el networking entre els advocats i advocades participants a la Fira es realitzaran diferents activitats. A més, com a novetat, es lliurarà un passaport a tots els assistents de la Fira amb la finalitat que participin en totes les activitats. Per cada sessió que realitzin tindran dret a un segell, i un cop omplert tot el passaport es facilitarà una butlleta per a un sorteig.

 

Speakers Corner

Es tracta d’entrevistes en grup, d’un màxim de 5 advocats/des, en les quals els participants donaran a conèixer el seu despatx. L’activitat estarà liderada per un representant d’una ciutat que farà d’amfitrió i que promourà entre els advocats participants que expliquin les singularitats que suposa exercir en un determinat país.

Aquesta activitat es farà de 10.20 a 12h. Cada mitja hora es faran 4 sessions, encapçalades per una ciutat diferent i en total es faran 24 “Speaks coners”amb les ciutats de Brussel·les, Hèlsinki, Lió, Dublín, Milà, Casablanca, Caracas, Santiago de Xile, Bogotà, Varsòvia, Zurich, Istambul, Mèxic D.F, Buenos Aires, Manchester, Harare, Kigali, Dubai; Cracòvia, Almaty; Hong Kong; Moscou, Nova Delhi i Califòrnia.

 

Entrevistes amb els Speakers i Face to Face

Es tracta d’entrevistes concertades entre els propis assistents o bé amb el ponents dels Speakers Corner. Aquestes entrevistes es faran de 12 a 13.30 en l’espai propi habilitat per poder parlar amb calma i sense cronòmetres. Per concertar aquesta entrevista es pot usar el “Visible Twitter”, es tracta d’un panell on es visualitzaran els tuïts dels participants. S’habilitaran etiquetes específiques, com per exemple #familylaw per buscar un advocat/da de família.

 

L’Speed networking

És una combinació de l’ ‘Speed Dating’ i el ‘Business Networking. A través d’aquestes sessions, l’ICAB busca que els participants de la Fira puguin conèixer de forma ràpida altres advocats, intercanviar la seva targeta de visita i explicar els seus objectius de negocis i interessos.

CONVOCATÒRIA DE PREMSA

Acte:

El degà de l’ICAB i el conseller de Justícia inauguraran la IV edició de la Fira Internacional de l’Advocacia

Dia:

Dijous, 16 de febrer, de 9 a 13.30h
Inauguració i atenció als mitjans, a les 9.30h
Divendres, 17 de febrer, de 9 a 13.30h

Lloc:

Centre de Formació del Col·legi de l’Advocacia de Barcelona.
(Mallorca 281).

Contactes

    • Departaments i Comissions de l'ICAB  
    Comunicació (Premsa, Web i Món Jurídic)
    Mallorca, 283
    08037 Barcelona , Barcelona - España

    T. 93 601 12 12 - EXT. 5310 F. 93 487 19 38 E. premsa@icab.cat