Aquesta pàgina requereix tenir activat el javascript per a funcionar correctament

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació, així com cookies de complement de xarxes socials. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot canviar la configuració o obtenir més informació aquí.

Tancar
Notícies › Comissió d'Arbitratge

Convocatòria de selecció de 50 advocats espanyols com a candidats a integrar la llista d'àrbitres CIAR

10/03/2017
El Consejo General de la Abogacía Española (CGAE), com a soci del Centro Iberoamericano de Arbitraje (CIAR), i de conformitat amb l'article 7 del Reglament General de Funcionament de CIAR, seleccionarà i proposarà 50 advocats espanyols com a candidats a integrar la llista d'àrbitres de CIAR.
Convocatòria de selecció de 50 advocats espanyols com a candidats a integrar la llista d'àrbitres CIAR

Segons la circular 54/2017 de la Comissió de Relacions Internacionals del CGAE, els advocats i juristes espanyols interessats en incorporar-se a aquesta llista d'àrbitres hauran de remetre al CGAE:

"Petició raonada que incorpori currículum breu, trajectòria i, si s'escau, la relació dels procediments arbitrals institucionals i ad hoc en els quals han participat tant com advocats de part, com a àrbitres, com coàrbitres, com a presidents de tribunal arbitral i com a secretaris. Igualment enviaran el compromís formal d'acceptar les normes del Centre i especialment tot el que faci referència als valors recollits en els Estatuts del Centre"

La candidatura s'haurà de remetre per correu electrònic a la següent adreça: internacional.ssjj@abogacia.es

En l'assumpte del correu electrònic cal indicar que la sol·licitud de participació és per integrar la llista d'àrbitres de CIAR (exemple de títol de l'assumpte: Candidatura llista àrbitres CIAR. Nom i Cognom).

El termini de recepció de candidatures finalitza el dia 26 març 2017.

Es comunicarà la decisió als advocats seleccionats per a ser proposats abans del 31 de març.

Per a més informació, consulteu la circular 54/2017 i el Reglament de Funcionament de CIAR.

Documents

Contactes

    • Departaments i Comissions de l'ICAB  
    Deganat
    Mallorca, 283
    08037 Barcelona , Barcelona - España

    T. 93 601 12 12 - EXT. 5313 F. 93 487 15 70 E. deganat@icab.cat