Aquesta pàgina requereix tenir activat el javascript per a funcionar correctament

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació, així com cookies de complement de xarxes socials. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot canviar la configuració o obtenir més informació aquí.

Tancar
Notícies › Món Jurídic

Revista ‘Món Jurídic’ número 310

24/03/2017
Un detall del nou paviment de la Biblioteca del Col·legi de l’Advocacia de Barcelona, format per peces de marbre en color blanc i negre, il·lustra el número 310 de la revista ‘Món Jurídic’, corresponent als mesos de febrer i març de 2017 i que ja es pot consultar en format PDF al web col·legial.
Revista ‘Món Jurídic’ número 310

La publicació inclou un ampli resum de la Festivitat de Sant Raimon de Penyafort d’enguany, un reportatge sobre la inauguració de la Biblioteca de l’ICAB després de les obres i una entrevista amb la ministra de Sanitat, Serveis i Igualtat, Dolors Montserrat.

A més, recull articles sobre la Llei 4/2016,  la Revista Jurídica de Catalunya, el nou sistema de patents, la recuperació de la plusvàlua municipal, la reforma constitucional o la lluita contra la violència de la dona en el Conveni d’Istanbul, entre d’altres.

Món Jurídic és una publicació editada pel Col·legi de l'Advocacia de Barcelona amb la finalitat de ser un mitjà informatiu i d’expressió dels seus col·legiats.

És el reflex de la vida col·legial i un vehicle de comunicació de la Junta de Govern amb els col·legiats, alhora que permet l’intercanvi d’impressions entre els propis col·legiats.

Podeu adreçar els vostres articles, cartes o opinions a monjuridic@icab.cat

Aprofitem per recordar-vos que podeu recuperar articles publicats a Món jurídic a través del cercador de la revista. Podeu realitzar la cerca per text lliure,autor, títol de l’article, data i secció.

Documents

Contactes

    • Departaments i Comissions de l'ICAB  
    Comunicació (Premsa, Web i Món Jurídic)
    Mallorca, 283
    08037 Barcelona , Barcelona - España

    T. 93 601 12 12 - EXT. 5310 F. 93 487 19 38 E. premsa@icab.cat