Aquesta pàgina requereix tenir activat el javascript per a funcionar correctament

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació, així com cookies de complement de xarxes socials. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot canviar la configuració o obtenir més informació aquí.

Tancar
Notícies › Comissió de Dones Advocades

Assistència a actes per part de la Comissió de Dones de l'ICAB

17/10/2016
La Comissió de Dones va assistir al II Congrés de Drets Humans de l’Advocacia Catalana, sobre 'La detecció i defensa de víctimes de tràfic de persones amb finalitat d’explotació sexual' que va tenir lloc a la ciutat de Figueres els dies 29 i 30 de setembre.

Hi van intervenir ponents de diversos àmbits  (cossos policials, advocades i advocats, associacions, ...) i, entre altres mancances, es va detectar la necessitat de poder realitzar prova preconstituïda en els processos penals de tràfic de persones.

Per altra banda, també es va assistir a la jornada Solidària 'Mujeres sin refugio' del 30 de setembre organitzada per l'AMJE (Asociación de Mujeres Juezas de España) que va servir per sensibilitzar al món judicial sobre aquest assumpte i donar visibilitat al tema de gènere dins de l'asil i el refugi.

Contactes

    • Departaments i Comissions de l'ICAB  
    Comissions
    Mallorca, 283
    08037 Barcelona , Barcelona - España

    Comissió d'Advocats de Responsabilitat Civil i Assegurances, Comissió de Defensa dels Drets de la Persona i del Lliure Exercici de l'Advocacia, Comissió de Dones Advocades, Comissió de Dret Penitenciari, Comissió de Drogues , Comissió de Justícia Penal Internacional , Comissió dels Drets de la Gent Gran , Comissió per a la Igualtat de Drets dels Nous Models de Família , Comissió de Prospectives T. 93 601 12 12 - EXT. 5341 F. 93 487 16 49 E. comissions@icab.cat