Aquesta pàgina requereix tenir activat el javascript per a funcionar correctament

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació, així com cookies de complement de xarxes socials. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot canviar la configuració o obtenir més informació aquí.

Tancar
Notícies › Vilafranca del Penedès › Vilanova i la Geltrú › Comissió de Relacions amb l'Administració i la Justícia (CRAJ)

Equips multifuncions a la Ciutat de la Justícia, Vilafranca del Penedès i Vilanova i la Geltrú

14/11/2016
Us informem que s’està realitzant a diferents partits judicials el desplegament i instal·lació dels equips multifunció destinats als professionals per escanejar els documents dels òrgans judicials i facilitar les còpies.
Equips multifuncions a la Ciutat de la Justícia, Vilafranca del Penedès i Vilanova i la Geltrú

Actualment, a més de a la Ciutat de la Justícia de Barcelona, ja es disposa d’aquests equips a les seus de Vilafranca del Penedès (2 equips) i Vilanova i la Geltrú (3 equips).

Els advocats poden utilitzar els equips instal·lats per al seu ús exclusiu dins dels edificis judicials però fora de la pròpia dependència de l’òrgan judicial (normalment situats al passadís).

Aquest equipament permet l’escaneig de documents cap a un dispositiu USB, per la qual cosa cal portar un llapis de memòria on poder-se descarregar la documentació escanejada.

El professional s’identifica a la màquina multifunció teclejant un codi identificatiu (codi PIN). Cada Col·legi Professional té un codi PIN propi, en el nostre cas és 9873.
 
Hi ha un cartell amb les indicacions d’utilització al costat de cada màquina multifunció.
 
A la Ciutat de la Justícia, en les màquines multifunció dedicades als advocats hi ha la possibilitat d’imprimir o fotocopiar en els casos de gratuïtat de còpies; en aquests supòsits s’ha de sol·licitar la targeta d’activació de la multifunció a l’òrgan judicial.

Per a casos específics (justícia gratuïta, torn d’ofici, etc.), es manté la possibilitat d’imprimir en les màquines multifuncions ubicades dins dels òrgans judicials. Per fer-ho, l’òrgan judicial facilita al professional la targeta d’activació juntament amb els documents dels procediments que s’hagin de fotocopiar.

Un cop finalitzat el procés, es retornen a l’òrgan judicial els documents i la targeta.

Contactes