Aquesta pàgina requereix tenir activat el javascript per a funcionar correctament

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació així com cookies de complement de xarxes socials. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot canviar la configuració o obtenir més informació aquí.

Tancar
Notícies › Revista Jurídica de Catalunya

Edició especial del llibre de la col·lecció RJC: 'El Dret de successions: actualitat pràctica, legislativa i jurisprudencial'

09/09/2016
La Revista Jurídica de Catalunya i el Col·legi de l'Advocacia de Barcelona, en col·laboració amb Thomson Reuters Aranzadi, posa a la vostra disposició una edició especial del llibre de la Col·lecció RJC: 'El Dret de successions: actualitat pràctica, legislativa i jurisprudencial', a un preu especial de 15 euros (IVA inclòs) per als subscriptors de la RJC i de 29 euros (IVA inclòs) per als col·legiats de l'ICAB. El preu de venda al públic és de 45 euros. RESERVES FINS AL 30 DE NOVEMBRE A LES 18 HORES.
Edició especial del llibre de la col·lecció RJC: 'El Dret de successions: actualitat pràctica, legislativa i jurisprudencial'

Notícies relacionades

Podeu reservar el vostre exemplar a través dels següents enllaços:

> PREUS SUBSCRIPTORS (15 euros): RESERVES ON-LINE AQUÍ

> PREUS SUBSCRIPTORS NO COL·LEGIATS  (15 euros): Cal enviar un e-mail a revista@icab.cat indicant nom, cognom, despatx o institució, e-mail i número de telèfon.

> PREUS COL·LEGIATS (29 euros): RESERVES ON-LINE AQUÍ

> PREU VENDA AL PÚBLIC EN GENERAL (45 euros)

L’abonament es realitzarà a través del rebut domiciliat del mes següent al de l’adquisició del llibre, sense perjudici de si aquest s’ha recollit efectivament.

La reserva implica tant el compromís de pagament com de les condicions en què aquest es realitzarà.

Us informem que l’emplaçament per passar a recollir l'edició especial del llibre serà el Servei d’Atenció Col·legial de la Ciutat de la Justícia o el Servei d’Atenció Col·legial de la seu central de l’ICAB, al carrer de Mallorca, 283, des del 13 d’octubre fins al 30 de novembre de 2016 a les 18 hores.

Informació del llibre

L’obra aborda problemes actuals del dret successori, des de una triple òptica, catalana, estatal i internacional, amb especial èmfasi en l’aplicació pràctica del dret vigent. L’objectiu és facilitar a l’operador jurídic la interpretació de les institucions que s’han revelat como més problemàtiques així com identificar les línies evolutives del sector.

L’obra es divideix en dues parts: la primera (doctrinal) recull treballs inèdits sobre temes d’actualitat del dret successori; la segona (jurisprudencial) sistematitza i comenta la jurisprudència catalana (TSJCat i AAPP) més rellevant dels últims 10 anys en matèria successòria. L’obra es completa amb una acurada i exhaustiva selecció bibliogràfica elaborada per la Biblioteca de l'Il·lustre Col·legi de l'Advocacia de Barcelona.

L’estructura bipartida de l’obra permet conjugar teoria i pràctica de manera eficient. Tots els treballs doctrinals aborden temes d’actualitat i/o problemes d’aplicació pràctica. Es recullen les tesis jurisprudencials i doctrinals prevalents a l’hora d’interpretar la legislació successòria. Es pren en consideració la projecció transfronterera de les successions [Reglament (UE) 650/2012].

Documents

Contactes