Aquesta pàgina requereix tenir activat el javascript per a funcionar correctament

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació, així com cookies de complement de xarxes socials. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot canviar la configuració o obtenir més informació aquí.

Tancar
Notícies › Novetats Jurídiques / Jurisprudència › Actualitat Jurídica › Fira Advocacia

FUNDACIÓN ESADE. La Fundación ESADE ha abierto la convocatoria de becas correspondiente al curso académico 2017/2018 para los programas universitarios de Grado en Dirección de Empresas-BBA, Grado en Derecho, Doble Grado en Dirección de Empresas y Derecho, Grado en Derecho & Bachelor in Global Governance,

27/12/2016
Publicat al BOE de 27-12-2016 Bases de la convocatoria y solicitudes disponibles en la página web de la Fundación, http://www.esade.edu.

 (...) Masters Universitarios MSc Programmes in Management y Máster Universitario en Abogacía, impartidos por los centros ESADE-Escuela Superior de Administración y Dirección de Empresas (Esade Business School) y ESADE- Facultad de Derecho (ESADE Law School) de la Universidad Ramon Llull.

http://www.boe.es/boe/dias/2016/12/27/pdfs/BOE-B-2016-67235.pdf