Aquesta pàgina requereix tenir activat el javascript per a funcionar correctament

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació, així com cookies de complement de xarxes socials. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot canviar la configuració o obtenir més informació aquí.

Tancar
Notícies › Titulars › Premis, Beques i Subvencions

Atorgats dos dels Premis Jurídics Ferrer Eguizábal 2016

10/02/2017
Dimarts 14 de febrer tindrà lloc en el marc d’una Sessió organitzada amb motiu de la Festivitat de Sant Raimon de Penyafort l’acte de lliurament de diversos Premis Jurídics convocats per l’ICAB el 2016 com són els Premis Jurídics Ferrer Eguizábal als millors projectes d’investigació sobre Dret administratiu i sobre el dret a la segona oportunitat de la persona física.
Atorgats dos dels Premis Jurídics Ferrer Eguizábal 2016

Els Premis Jurídics Ferrer Eguizábal van ser instituïts el 1981 pel Sr. Lluís Ferrer Eguizábal qui va ser advocat, periodista i cap de la Secció d’Hisenda de l’Ajuntament de Barcelona, mitjançant la Fundació que porta el seu nom i que vol promoure la investigació i l’estudi jurídic.

Premi Ferrer Eguizábal sobre Dret administratiu Edició Ordinària 2016 – Modalitat B – Premi al millor projecte d’investigació sobre Dret administratiu

El Jurat del Premi Ferrer Eguizábal 2016 (Edició Ordinària i Extraordinària), integrat pel  Sr. Albert Andrés i pel Sr. Eduard Paricio, magistrats de la Secció 5a de la Sala Contenciosa Administrativa del Tribunal Superior de Justícia de Catalunya, pel Sr. Marc Vilar, president de la Secció de Dret administratiu de l’ICAB, per la Sra. Gemma Solanas, diputada de la Junta de Govern de l’ICAB i pel Sr. Josep Llàcer, diputat de la Junta de Govern de l’ICAB, ha acordat atorgar un dels Premis de la modalitat B del Premi Jurídic Ferrer Eguizábal Edició Ordinària 2016 destinat a guardonar el millor projecte d’investigació sobre un tema de Dret administratiu general o de la Generalitat de Catalunya a:

 • Sr. Adrian Di Pizzo Chiacchio pel seu projecte “El rol institucional de la Agencia Española de Protección de Datos en la configuración, el reconocimiento y la implementación del derecho al olvido digital: entre la tutela de los derechos arco 3.0 y el ius puniendi”.

L’altre Premi corresponent a la mateixa modalitat B del Premi Jurídic Ferrer Eguizábal Edició Ordinària 2016 ha estat declarat desert.

Premi Ferrer Eguizábal Edició Extraordinària 2016 al millor projecte d’investigació sobre el dret a la segona oportunitat de la persona física

El Jurat del Premi integrat pel Sr. José María Fernández Seijo, magistrat de la Secció 15 de l’Audiència Provincial de Barcelona, per la Sra. Tiziana Di Ciommo, presidenta de la Secció de Dret concursal de l’ICAB, pel Sr. Josep Capdevila, diputat de la Junta de Govern de l’ICAB i per la Sra. Elena Moreno, diputada de la Junta de Govern de l’ICAB, ha acordat atorgar aquest Premi ex aequo a:

 • Sr. Borja Pardo Ibáñez pel seu projecte “Segunda oportunidad para los fiadores. La extinción de la fianza tras la concesión del beneficio de exoneración del pasivo insatisfecho al deudor principal.”
 • Sr. Carlos Puigcerver Asor i Sr. Federic Adan Domènech pel seu projecte “Respuesta a los problemas prácticos del mecanismo de la segunda oportunidad de la persona natural no empresaria introducido por el Real Decreto Ley 1/2015 de mecanismo de segunda oportunidad, reducción de la carga financiera y otras medidas de orden social (modificado por la ley 25/2015, de 28 de julio)”.

Acte de Lliurament dels Premis

Aquests dos Premis Ferrer Eguizábal es lliuraran en un acte que tindrà lloc el proper dimarts 14 de febrer a les 19.00 h al Saló d’Actes de l’Il·lustre Col·legi de l’Advocacia de Barcelona, en el marc de la Festivitat patronal de Sant Raimon de Penyafort.

Altres Premis Ferrer Eguizábal

 • El termini per a la decisió del Jurat sobre el Premi Ferrer Eguizábal sobre Dret Administratiu 2016 a la millor monografia inèdita o publicada en matèria de Dret administratiu general o de la Generalitat de Catalunya ha estat ampliat fins al mes d’abril de 2017, atès el nombre i extensió dels treballs presentats a concurs.
 • El termini de presentació de candidatures al Premi Jurídic Ferrer Eguizábal sobre Dret Administratiu Edició Extraordinària 2016  (Modalitat C) destinat a guardonar el millor projecte d’investigació presentat a concurs sobre el tema “Eficàcia i aplicació  de la llei 20/2013, de garantia de la unitat de mercat, després dels seus 3 primers anys de vigència” ha estat prorrogat fins al 31 de març de 2017.
 • El termini de presentació de candidatures al Premi Jurídic Ferrer Eguizábal sobre Dret civil català Edició Extraordinària 2016 destinat a guardonar el millor projecte d’investigació sobre el tema “Disseny de la figures successòries del dret civil català davant el sistema tributari” ha estat prorrogat fins al 31 de març de 2017.

Barcelona, febrer de 2017                                                                             

                                                    

Contactes

  • Departaments i Comissions de l'ICAB  
  Secretaria de Junta de Govern
  Mallorca, 283
  08037 Barcelona , Barcelona - España

  T. 93 601 12 12 - EXT. 5312 F. 93 487 15 70 E. secretariadejunta@icab.cat